Πήρε εξιτήριο η γυναίκα του Τσάρλι Σιν

27.01.2010
Ύστερα από μία εβδομάδα θεραπείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) βγήκε από το νοσοκομείο.


Ύστερα από μία εβδομάδα θεραπείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) βγήκε από το νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της, Γιέιλ Γκάλαντερ (Yale Galanter) λέει ότι πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα, με σαφείς οδηγίες να ξεκουραστεί όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Λέει επίσης ότι ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) επισκέφτηκε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο, αλλά τώρα που βγήκε, η απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται να έρθουν σε επαφή, επανέρχεται σε απόλυτη ισχύ.

Στις 8 Φεβρουαρίου, το ζεύγος Σιν έχει ένα "ραντεβού" σε δικαστήριο στο Άσπεν όπου πρόκειται να αξιολογηθεί το περιστατικό οικιακής βίας που έφερε την αστυνομία στο σπίτι τους ανήμερα τα Χριστούγεννα. Πάνω στο ζήτημα αυτό, ο Γκάλαντερ λέει ότι πρόκειται να ζητήσουν τροποποίηση της απόφασης που τους απαγορεύει να έρθουν σε επαφή.

Στο μεταξύ, θέση στο ζήτημα πήρε η Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), πρώην γυναίκα του θερμόαιμου ηθοποιού, σχολιάζοντας την παραπομπή του στη φυλακή τα Χριστούγεννα ως "λυπηρή".

Η 38χρονη ηθοποιός είπε ότι η 5χρονη κόρη της Σαμ (Sam) έμαθε ότι ο πατέρας της πέρασε τις γιορτές πίσω από τα κάγκελα από έναν συμμαθητή της στο νηπιαγωγείο.
"Είναι λυπηρό. Είναι μια στενάχωρη κατάσταση", είπε κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) την Τρίτη. "Ο πατέρας τους ήταν στη φυλακή τα Χριστούγεννα".

Ο Σιν συνελήφθη εκείνη την ημέρα όταν η γυναίκα του Μπρουκ Μιούλερ, τον κατηγόρησε ότι απείλησε τη ζωή της.

Τελικά, "Έπρεπε να τους πω την αλήθεια για τον πατέρα τους", συνέχισε η Ρίτσαρντς, η οποία χώρισε με τον Τσάρλι το 2006, ύστερα από 4 χρόνια γάμου. Έχουν ακόμη ένα παιδί μαζί, την 4χρονη Λόλα (Lola).

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Ντενίζ έχει πει ότι ο Σιν είχε "μια πολύ... κοφτερή γλώσσα και του άρεσε να παίζει με τις ανασφάλειές μου". Παρόλο που παραδέχεται ότι επρόκειτο για μια σχέση όπου υπήρχαν διαρκή και έντονα στοιχεία εξύβρισης (πράγμα που ο Σιν έχει αρνηθεί), η Ρίτσαρντς είπε ότι "δεν με χτύπησε ποτέ".

Σημειώνουμε ότι την εποχή που έκανε αίτηση διαζυγίου, η Ντενίζ ήταν 5 μηνών έγκυος στη Λόλα. "Ήμουν τρομοκρατημένη αλλά και ανακουφισμένη που βρήκα το κουράγιο να το κάνω", λέει σήμερα η ηθοποιός. "Οι κόρες μας δεν ζήτησαν να γεννηθούν στη μέση της δικής μας διαμάχης... Ήταν αδύνατο να σώσουμε αυτό τον γάμο".

Τόσα χρόνια μετά, βέβαια, η σχέση των δύο πρώην είναι αρκετά ζεστές. "Ο Τσάρλι και εγώ είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο πια. Χρειάστηκε βέβαια πολλή δουλειά και από τους δυο μας", είπε εκείνη.