Η Λίντσεϊ προτάσσει τα στήθη της στην απειλή

15.01.2010
Μπορεί να είναι πολύ ανήσυχη μπροστά στο ενδεχόμενο να διοχετευτεί στο Ίντερντετ κασέτα "ιδιωτικού περιεχομένου", αλλά στην εκδήλωση που εμφανίστηκε την Πέμπτη το βράδυ έδειξε ένα πολύ θαρραλέο πρόσωπο, ή μάλλον... μπούστο!

Μπορεί να είναι πολύ ανήσυχη μπροστά στο ενδεχόμενο να διοχετευτεί στο Ίντερντετ κασέτα "ιδιωτικού περιεχομένου", αλλά στην εκδήλωση που εμφανίστηκε την Πέμπτη το βράδυ έδειξε ένα πολύ θαρραλέο πρόσωπο, ή μάλλον... μπούστο!

Η Λίντσεϊ Λόχαν επισκέφτηκε το κλαμπ "Voyeur" στο Δυτικό Χόλιγουντ φορώντας μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική μπλούζα που άνοιγε μέχρι το στομάχι της και χωρίς τίποτα από μέσα! Ίσως καθόλου τυχαία, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση ενός πολυτελούς ερωτικού γκάτζετ.

Ωστόσο, παρά την άνεση της, η 23χρονη ηθοποιός αντιμετωπίζει μια απειλή προσωπικής φύσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό τον καιρό κυκλοφορεί στο Λος Άντζελες μια ταινία 47 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστές την ίδια και έναν μυστηριώδη άντρα σε περιπτύξεις "τέτοιου είδους που καλύτερα θα ήταν να παραμείνουν πίσω από κλειστές πόρτες", όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν το υλικό.

Όπως έγραψε η "Daily Mirror", ο υπεύθυνος της διαρροής φαίνεται να είναι ένας σερβιτόρος διάσημης αλυσίδας εστιατορίων ο οποίος σκοπεύει να κυκλοφορήσει το υλικό σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση πορνό εκτός των αμερικανικών συνόρων, από όπου στη συνέχεια θα το διοχετεύσει σε όλο τον κόσμο. Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, η Λόχαν και οι δικηγόροι της δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα για να αμυνθούν.

Στην αρχή του χρόνου, η Λίντσεϊ είχε γράψει στη σελίδα της στο Twitter ότι σχεδίαζε μια καινούρια αρχή και ότι έλπιζε να αλλάξει το προφίλ της από αυτό της "γραφικής κοσμικής". Συγκεκριμένα την 1η Ιανουαρίου έγραφε: "Το 2010 σημαίνει ότι προχωράμε προς τα μποστά, όχι προς τα πίσω. Αφήνοντας τα άσχημα (ανθρώπους, συνήθειες και αρνητική ενέργεια) πίσω ήρθε ο καιρός να κάνουμε αλλαγές. Σωστά;". Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, η ίδια πήγε στην Ινδία όπου συμμετείχε σε παραγωγή του BBC για την παράνομη διακίνηση γυναικών και παιδιών.

Όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Λίντσεϊ, φαίνεται ότι το παρελθόν της δεν θα την αφήσει ακόμη σε ησυχία.

Θυμίζουμε ότι το 2003, έκανε τον γύρο του κόσμου μια ανάλογη ταινία με την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και τον Ρικ Σάλομον (Rick Salomon). Τότε, η κοσμική κληρονόμος είχε προσπαθήσει να την εξαφανίσει, αλλά τελικά συμφώνησε με τη διακίνησή της και σήμερα απολαμβάνει και κέρδη από αυτή.