Πάρτι γενεθλίων;

15.01.2010
Στην αρχή, όταν μου ζητήθηκε από το γραφείο του Γιώργου Ντάβλα να παρουσιάσω τα γενέθλια της Έλενας Κελεσίδη, στεναχωρήθηκα, γιατί δεν ήμουν καλεσμένος.

Στην αρχή, όταν μου ζητήθηκε από το γραφείο του Γιώργου Ντάβλα να παρουσιάσω τα γενέθλια της Έλενας Κελεσίδη, στεναχωρήθηκα, γιατί δεν ήμουν καλεσμένος. Ψάχνοντας όμως τις φωτογραφίες της εκδήλωσης και βλέποντας τον εαυτό μου να ποζάρει με φαρδύ πλατύ χαμόγελο, απόρησα. Είτε πέρασα πάααρα πολύ ωραία εκείνο το βράδυ ή... ο γνωστός πανούργος δημοσιοσχεσίτης «βάφτισε» το φιλικό του κάλεσμα στο «Da Vinci» ως γενέθλια της διάσημης σοπράνο, η οποία παραβρέθηκε στη βραδιά!

Μα είπα κι εγώ... δεν με κάλεσε; Και δεν είδα και τόσους εκπροσώπους της λυρικής σκηνής, άρα, λέτε να ισχύει το δεύτερο; Μπα, δεν τα κάνει αυτά ο Ντάβλας. Θα μου πείτε, άλλοι δημοσιοσχεσίτες γιορτάζουν τα γενέθλιά τους και τη γιορτή τους 3 φορές το χρόνο (με τα κεράκια να μειώνονται κάθε φορά φυσικά!), για να μαζέψουν τους κοσμικούς φίλους τους στα «στέκια» τους. Βέβαια, στο «Da Vinci» δεν χρειαζόμαστε ειδικό λόγο για να πάμε...

Πάντως, επειδή τα γενέθλια της αγαπημένης Έλενας Κελεσίδη ήταν πράγματι εκείνες τις μέρες, της ευχόμαστε όλοι από το ΛΟΙΠΟΝ τα καλύτερα!