Ρούλα Κορομηλά: Την «έφαγε» το κακό μάτι

08.10.2010
Το κακό μάτι «χτύπησε» τη Ρούλα Κορομηλά και παρόλο που η παρουσιάστρια είναι προληπτική και παίρνει τα μέτρα της φορώντας πάντα φυλαχτό, δεν μπόρεσε να το αποφύγει!

Το κακό μάτι «χτύπησε» τη Ρούλα Κορομηλά και παρόλο που η παρουσιάστρια είναι προληπτική και παίρνει τα μέτρα της φορώντας πάντα φυλαχτό, δεν μπόρεσε να το αποφύγει! Όλοι τις τελευταίες μέρες που έπαιξε το τρέιλερ του «Big Brother» είχαν να το λένε για τα trendy ψηλοτάκουνα παπούτσια της και... μάλωναν για το πόσο κοστίζουν. Με την Ελεονώρα Μελέτη τελικά να αποκαλύπτει ότι στοιχίζουν μόλις 90 ευρώ! Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που απασχολούσε τα ΜΜΕ.

Τι θα φορέσει η Ρούλα, πώς θα εμφανιστεί, ποιος θα την ντύσει, πόσα κιλά έχει χάσει, τι διατροφή έκανε, ποιος είναι ο γυμναστής που την έκανε στυλάκι, πώς έγινε τόσο κούκλα; Ε, δεν θέλει και πολύ...

Το γέλιο όλων και η χαρούμενη διάθεση στα παρασκήνια αναμένοντας τη μεγάλη πρεμιέρα κόπηκε ξαφνικά όταν είδαν τη Ρούλα λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα να μπλέκεται σε κάποιο καλώδιο το τακούνι της, να παραπατάει και να... πέφτει! Πάγωσαν όλοι! Ο χρόνος για την έναρξη της εκπομπής μετρούσε αντίστροφα και η Ρούλα πονούσε πολύ, ενώ ο αστράγαλός της άρχισε να πρήζεται! Όλοι έσπευσαν για πρώτες βοήθειες, αλλά η παρουσιάστρια, παλιά καραβάνα, παρόλο που πονούσε φοβερά, πήρε μια βαθιά ανάσα και βγήκε στο πλατό. Προσπάθησε να μην κινείται πολύ, αλλά και να μην καταλάβει τίποτα το κοινό, ενώ πίσω από τις κάμερες οι συνεργάτες της, που ήξεραν τι είχε συμβεί, έτρεμαν και απορούσαν πώς αντέχει...

Δίκαια ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Alpha Κρίστοφ Μάινους, που ήταν εκεί, της έδειξε την εκτίμησή του με μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη, εκφράζοντας παράλληλα το θαυμασμό του για τον επαγγελματισμό της. Και μπορεί στην πρώτη εκπομπή να μην κέρδισε την πρωτιά -καθώς το «Master Chef» με την Ευγενία Μανωλίδου στο Mega πέρασε μπροστά με μικρή διαφορά-, αλλά, απ’ ό,τι λέγεται, στην Κάντζα άνοιξαν σαμπάνιες, αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι υπερευχαριστημένοι από τα νούμερα της πρώτης μέρας. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί εντολή στους παίκτες του «Big Brother» να εκφράζονται όσο πιο ελεύθερα μπορούν. Να βγάλουν τα... μαχαίρια, αλλά και να ερωτευτούν. Άλλωστε, όπως μας ψιθύρισε ένα πουλάκι που ξέρει πολλά, η πισίνα δεν φτιάχτηκε τυχαία στο «σπίτι» του Μεγάλου Αδελφού!