To 10 το καλό!

13.01.2010
Η διαφημιστική εταιρεία Orange Juice τράβηξε το 10 το καλό για τη νέα χρονιά, προσκαλώντας εξέχουσες προσωπικότητες των media αλλά και του επιχειρηματικού χώρου στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της.

Η διαφημιστική εταιρεία Orange Juice τράβηξε το 10 το καλό για τη νέα χρονιά, προσκαλώντας εξέχουσες προσωπικότητες των media αλλά και του επιχειρηματικού χώρου στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της. Το κατακόκκινο γιορτινό σκηνικό οργανώθηκε στο «Villa Mercedes», με τους εκλεκτούς καλεσμένους να προσέρχονται από νωρίς.

Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για τον Θωμά Τζόκα, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, και για όλη του την ομάδα, καθώς παράλληλα γιόρταζαν και μια πολύ μεγάλη επιτυχία της εταιρείας, την περαιτέρω διεύρυνσή της σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» μιλούσαν για την επιτυχημένη εκδήλωση, μια βραδιά μεταξύ φίλων, γεμάτη κέφι και διασκέδαση. Ήταν η επιτομή των «chic people» σε μια ατμόσφαιρα που ξεχείλιζε από fun διάθεση. Η βραδιά έκλεισε με ευχές για μια καλή νέα αρχή και ένα τυχερό 2010.