5 αλήθειες για το νέο αμόρε της Ριάνα

07.01.2010
Ο έρωτάς τους είναι φρέσκος -μετρά μόλις λίγες εβδομάδες- αλλά έντονος όπως φαίνεται. Ποιός είναι όμως ο Ματ Κεμπ (Matt Kemp), που έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο της 21χρονης τραγουδίστριας βοηθώντας τη να αφήσει ακόμη πιο πίσω όλες τις άσχημες αναμνήσεις της σχέσης της με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown); 5 πράγματα που μάθαμε για τον 25χρονο άσσο του μπέιζμπολ μας βοηθούν να τον γνωρίσουμε καλύτερα:

Ο έρωτάς τους είναι φρέσκος -μετρά μόλις λίγες εβδομάδες- αλλά έντονος όπως φαίνεται. Ποιος είναι όμως ο Ματ Κεμπ (Matt Kemp), που έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο της 21χρονης τραγουδίστριας βοηθώντας τη να αφήσει ακόμη πιο πίσω όλες τις άσχημες αναμνήσεις της σχέσης της με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown); 5 πράγματα που μάθαμε για τον 25χρονο άσσο του μπέιζμπολ μας βοηθούν να τον γνωρίσουμε καλύτερα:

1. Το ρόπαλό του είναι ασημένιο, το γάντι του χρυσό και πορτοφόλι του... παχύ!
5 εκατομμύρια δολάρια πήρε πέρυσι από την ομάδα του, τους
Los Angeles Dodgers για την πρώτη χρονιά μαζί τους. Και βάλθηκε να αποδείξει ότι αξίζει το καθένα από αυτά αφού η απόδοσή του στο γήπεδο του χάρισε δύο βραβεία: αυτό του Ασημένιου Ροπάλου και του Χρυσού Γαντιού -ιδιαίτερα τιμητικές διακρίσεις και οι δύο στο δημοφιλές αμερικανικό πρωτάθλημα.

2. Το παρατσούκλι του είναι "Ο Βίσωνας"
Κατά τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού ενάντια στους Atlanta Braves το 2006, ο Κεμπ κατάφερε μια απίθανη κίνηση που έκανε τον αθλητικό σχολιαστή Ντον Σάτον (Don Sutton) να τον παρομοιάσει με "έναν μεγάλο βούβαλο που έτρεχε γύρω από τις βάσεις". Τα υπόλοιπα είναι... ιστορία.

3. Επαρχιώτης -με την καλή έννοια- στην καρδιά
Πίσω από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση του Ματ (1,83 μέτρα και 85 κιλά) κρύβεται ένας άντρας με ευαισθησίες όπως δικαιολογεί απόλυτα η καταγωγή του. Ολόκληρος ο πληθυσμός της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, της Μιντγουέστ Σίτι στην Οκλαχόμα (54.000 άνθρωποι), χωράει -και περισσεύει για την ακρίβεια- στο στάδιο των Dodgers, που είναι συνολικής χωρητικότητας 56.000 ατόμων.

4. Θέλει μαργαριτάρια στο... στόμα
Σε μια παλιότερη συνέντευξή του στο "Young Hollywood" και συγκεκριμένα σε ερώτηση σχετικά με το τι του αρέσει σε μια γυναίκα, είχε απαντήσει "Ανεξάρτητα, όμορφα, καλά δόντια. Μου αρέσουν τα καλά δόντια". Φαίνεται, λοιπόν, ότι στο πρόσωπο της Ριάνα, μιας ιδιαίτερα σέξι τραγουδίστριας με πολύ επιτυχημένη καριέρα -και διάσημο χαμόγελο- βρήκε αυτό που έψαχνε.

5. Εχει έναν "Mini-Me"
Ο παίκτης με το νούμερο 27 έχει τη δική του κούκλα μινιατούρα η οποία πρωταγωνιστεί στο βίντεο "The adventures of Lil' Matt". Στο συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα, κάνει μια σύντομη εμφάνιση ο Snoop Dogg ο οποίος κρατώντας τον μίνι Κεμπ στο χέρι του υπόσχεται ότι θα γράψει έναν νέο ύμνο για τους Dodgers αν κερδίσουν το πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ