Πλούταρχος και Μαρία στην πίστα

13.01.2010
Μαζί στη ζωή, τώρα και στην πίστα! Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του Μαρία αποφάσισαν από κοινού εκείνη να σταθεί στο πλευρό του όχι πια μόνο ως σύντροφος, αλλά και ως συνάδελφός του.

Μαζί στη ζωή, τώρα και στην πίστα! Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του Μαρία αποφάσισαν από κοινού εκείνη να σταθεί στο πλευρό του όχι πια μόνο ως σύντροφος, αλλά και ως συνάδελφός του. Η Μαρία ήταν τραγουδίστρια και είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο χώρο μερικά χρόνια πριν γνωρίσει τον Γιάννη. Μετά τη γνωριμία τους αποφάσισε να διακόψει το τραγούδι για χάρη της οικογένειας και των παιδιών που ήθελε να δημιουργήσει μαζί του.

Τη σκυτάλη έδωσε στην αδερφή της, που είναι επίσης τραγουδίστρια και μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Πλούταρχο, όταν εκείνος τραγουδούσε στο «Posidonio». Tώρα πια που ολοκληρώθηκε το όνειρο της οικογένειας με τα τέσσερα παιδιά τους ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στο τραγούδι και στην καριέρα της.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα με προσωπικότητα και πείσμα. Είναι όμως και καλή τραγουδίστρια και οι προτάσεις για εκείνη υπήρχαν πάντα από ανθρώπους που γνωρίζουν τις δυνατότητές της στο τραγούδι. Ο σκοπός της όμως ήταν ένας. Ήθελε να έχει χρόνο μόνο για το σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Έφτασε η ώρα
Τώρα όμως όλα είναι έτοιμα και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξαναεμφανιστεί στην πίστα. Με την καθοδήγηση και τη φροντίδα του αγαπημένου της συζύγου θα ξεκινήσουν μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μετά το Πάσχα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής θα ηγείται του σχήματος και η Μαρία θα έχει μόνο το χρόνο που αναλογεί σε μια τραγουδίστρια που ανοίγει το πρόγραμμα ενός νυχτερινού κέντρου και τίποτα παραπάνω. Η μόνη παραχώρηση που θα κάνει είναι να πουν μαζί ένα καινούργιο ντουέτο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο νέο CD του Γιάννη ή ίσως στην πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μαρίας.

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι, μια μπαλάντα γραμμένη για αυτούς. Το τραγούδι αυτό θα ακούγεται λίγο πριν τελειώσει η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη, οπότε η Μαρία να βρίσκεται όσο πιο νωρίς γίνεται κοντά στα παιδιά τους.