Τα γυρίζει ο Βαν Μόρισον...

06.01.2010
Παρά την αρχική έντονη αντίδρασή του, τελικά παραδέχεται ότι γνωρίζει την γυναίκα που φέρεται να γέννησε το παιδί του ο Βαν Μόρισον (Van Morrison). Συνεχίζει όμως να αρνείται την πατρότητα.

Παρά την αρχική έντονη αντίδρασή του, τελικά παραδέχεται ότι γνωρίζει την γυναίκα που φέρεται να γέννησε το παιδί του ο Βαν Μόρισον (Van Morison). Συνεχίζει όμως να αρνείται την πατρότητα.

Όπως αποκάλυψε μια πηγή, ο Ιρλανδός μουσικός ζήτησε συγνώμη από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και φίλο του Τζον Σόντερς (John Saunders) ο οποίος είχε αναλάβει να διαψεύσει την είδηση εκ μέρους του, τονίζοντας ότι ο Μόρισον δεν είχε ποτέ ακούσει το όνομα Τζίτζι Λι (Gigi Lee). Όπως προκύπτει, όχι μόνο την ήξερε, αλλά η 42χρονη Τεξανή ήταν υπεύθυνη για την τελευταία περιοδεία του, ενώ τον τελευταίο χρόνο διεύθυνε και αρκετές από τις εταιρίες του τραγουδιστή!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, "ο Βαν έσκαψε τον λάκκο του λέγοντας ψέματα από την αρχή και θα πρέπει να ζήσει με αυτό. Ωστόσο παραμένει αμετακίνητος στο ότι το παιδί δεν είναι δικό του".

Η παράξενη ιστορία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν στην επίσημη ιστοσελίδα του Μόρισον εμφανίστηκε ειδική ανακοίνωση που παρουσίαζε στους φανς του τον νεογέννητο γιο του Τζορτ Ιβάν Μόρισον τον τρίτο (George Ivan Morrison III), σημειώνοντας μάλιστα ότι είναι "φτυστός ο πατέρας του".

Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου απλά αφού, μια γειτόνισσα της Τζίτζι είπε ότι τους τελευταίους μήνες δεν είχε δει ούτε μωρό, ούτε καν έγκυο γυναίκα στη γειτονιά της.
Για να δούμε τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του σίριαλ αυτού.