Το ανεξίτηλο δίδαγμα της Ριάνα

11.12.2009
Η λατρεία της νεαρής Ριάνα (Rihanna) για τα τατουάζ έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε πραγματική εμμονή, αφού η 21χρονη τραγουδίστρια "χτύπησε" ακόμα ένα τατουάζ στην κλείδα της αυτή τη φορά.

Η λατρεία της νεαρής Ριάνα (Rihanna) για τα τατουάζ έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε πραγματική εμμονή, αφού η 21χρονη τραγουδίστρια "χτύπησε" ακόμα ένα τατουάζ στην κλείδα της αυτή τη φορά.

Το νεοαποκτηθέν τατουάζ της Ριάνα φέρει το μήνυμα "Never a failure, always a lesson" (Ποτέ αποτυχία, πάντα δίδαγμα), το οποίο είναι γραμμένο ανάποδα, με σκοπό να το βλέπει μόνο η ίδια η τραγουδίστρια και να παίρνει κουράγιο κάθε φορά που το κοιτάζει στον καθρέφτη.

Η Ριάνα έκανε το τατουάζ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, λίγες μέρες πριν το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Λονδίνο. Ο καλλιτέχνης Κιθ Μακάντι (Keith 'Bang Bang' McCurdy) που ζωγράφισε το τατουάζ στο σώμα της Ριάνα, μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό "ΟΚ" των ΗΠΑ, όπου και έδωσε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της Ριάνα:

"Με πήρε τηλέφωνο και κλείσαμε ραντεβού. Όταν ήρθε στο μαγαζί, μου εξήγησε τι ήθελε να κάνουμε. Ζήτησε το συγκεκριμένο μότο αλά γραμμένο αντίστροφα.

Όταν την ρώτησα γιατί προτιμά αυτή τη συγκεκριμένη φράση, εκείνη μου απάντησε ότι η συγκεκριμένη φράση αποτελεί οδηγό για όλη τη ζωή της. Αντί να αντιλαμβάνεται τα πράγματα ως λάθη, προτιμά να τα σκέφτεται σαν μαθήματα που παίρνει".

Επειδή το συγκεκριμένο έργο τέχνης είνα πολύ προσωπικό, η Ριάνα αποφάσισε να το κάνει σε ένα σημείο του σώματός της (την κλείδα) που δεν είναι τόσο εμφανής, όπως τα υπόλοιπα τατουάζ που έχει.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός του νέου τατού, η 21χρονη τραγουδίστρια του ζήτησε να το φτιάξει με γκρι χρώμα για να μην είναι ιδιαίτερα εμφανές και τραβάει την προσοχή. Πάντως, η λατρεία της Ριάνα για τα τατουάζ είναι εμφανής και η ίδια έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν, πως καθένα από αυτά αποτελεί ένα έργο τέχνης.

Το πιο πρόσφατο τατουάζ που είχε χτυπήσει η τραγουδίστρια λίγο καιρό μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), ήταν το πιστόλι, που προκάλεσε αρνητικά σχόλια για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν τότε η Ριάνα.

Η Ριάνα έχει ήδη 10 τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματός της: λατινικοί αριθμοί, αστεράκια, tribals και το κλειδί του σολ είναι μερικά από αυτά.

Από τα γνωστά τατουάζ που κοσμούν το κορμί της 21χρονης ποπ τραγουδίστριας, είναι ένα αστέρι στο λοβό του αυτιού της, μια σειρά αστεριών που καταλαμβάνουν ένα μέρος της πλάτης και φτάνουν μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού της Ριάνα. Η λέξη "still" (ακόμα) και "love" (αγάπη) βρίσκονται ανάμεσα στα δάχτυλά της, και μια ημερομηνία γραμμένη στα λατινικά, κοσμεί την ωμοπλάτη της αοιδού.

Την παράσταση κλέβουν τα όπλα που "χτύπησε" στις αρχές του χρόνου αλλά και η φράση "η ελευθερία είναι ο θεός" που είναι γραμμένη στα αραβικά και κοσμεί τη μέση της Ριάνα.