Η Μπούλοκ κέρδισε την κηδεμονία από την πορνοστάρ

10.12.2009
Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την πορνοστάρ πρώην σύντοφο του συζύγου της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James), για την κηδεμονία της 5χρονης κόρης του άντρα της.

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την πορνοστάρ πρώην σύντοφο του συζύγου της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James), για την κηδεμονία της 5χρονης κόρης του άντρα της.

H 45χρονη ηθοποιός κατέφυγε στο δικαστήριο, διεκδικώντας την κηδεμονία της 5χρονης Σάνι (Sunny)της κόρης που είχε αποκτήσει ο Τζέσε Τζέιμς με την πρώην γυναίκα του Τζανίν Λίντερμαλντεν (Janine Lindermurder).

Όπως φαίνεται, η Μπούλοκ με τους δικηγόρους της, κατάφερε να πείσει τους δικαστές πως η 39χρονη πρώην πορνοστάρ δεν είναι καλή μητέρα, λόγω του βεβαρημένου ποινικού της μητρώου και της εξάρτησης της από τα ναρκωτικά.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες ξεκίνησε όταν η Τζανίν αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο έχοντας εκτίσει ποινή που της είχε επιβληθεί για φοροδιαφυγή. Στην διάρκεια της απουσία της πορνοστάρ, η μικρή Σάνι ζούσε με την Μπούλοκ, τον πατέρα της και τα άλλα δύο παιδιά του Τζέσε.

Τον Σεπτέμβριο η ηθοποιός συμπλήρωσε μια μακροσκελή αίτηση προς το δικαστήριο, διεκδικώντας την πλήρη κηδεμονία της μικρής, τονίζοντας πως η φυσική της μητέρα δεν είναι ικανή να μεγαλώσει το παιδί, αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας κοιμάται -εξαιτίας της χρήσης χαπιών που παίρνει - αφήνοντας την Σάνι χωρίς φροντίδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Τζανίν - που έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες πορνό - αμύνθηκε των κατηγοριών, δίνοντας δημοσιότητα στο θέμα.

"Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μητέρα γίνεται. Παραδέχομαι πως έχω κάνει λάθη στο παρελθόν. Τώρα όμως έχω αλλάξει", είχε δηλώσει σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή "Good morning America".

Παράλληλα, στο δικαστήριο η Τζανίν ισχυρίστηκε πως η Μπούλοκ θέλει να της πάρει την κόρη της, αφού η ίδια δεν μπορεί ν' αποκτήσει δικά της παιδιά.

Τελικά όμως, η Λίντερμαλντεν δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την ηθοποιό και παρόλο που είχε ζητήσει, οι εβδομαδιαίες επισκέψεις στην κόρη της, να περιλαμβάνουν και διανυκτερεύσεις, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της.

Η μόνη παραχώρηση που δέχθηκαν να κάνουν οι δικαστές, αφορούσε την διανυκτέρευση της μικρής στο σπίτι της μητέρας της, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Όμως, ανήμερα τα Χριστούγεννα η 5χρονη Σάνι βα βρίσκεται στην αγκαλιά της Μπούλοκ και πάλι!