Η Ούμα Θέρμαν διέλυσε τον αρραβώνα

09.12.2009
Η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) είναι και πάλι ελεύθερη. Η δημοφιλής ηθοποιός διέλυσε τον αρραβώνα με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson) στις 15 Νοεμβρίου.

Η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) είναι και πάλι ελεύθερη. Η δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε τηδιέλυσε τον αρραβώνα με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson) στις 15 Νοεμβρίου.

"Είχαν χωρίσει πριν την διάλυση του αρραβώνα, περίπου εδώ και δύο μήνες", δήλωσε στο περιοδικό "People" στενός πρόσωπο του περιβάλλοντός τους, για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις.

Η πρωταγωνίστρια του "Kill Bill" άρχισε να βγαίνει με τον επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2007 και μετά από ένα χρόνο σχέσης, ο 46χρονος Μπουσόν την έκανε πρόταση γάμου, προσφέροντας της ένα μονόπετρο στολισμένο με διαμάντι 8 καρατίων.

"Μην περιμένετε να ξαναδείτε το δαχτυλίδι να στολίζει το δάκτυλο της Ούμα. Του το έδωσε πίσω και δεν θέλησε να κρατήσει κανένα από τα δώρα του", τόνισε το άτομο του περιβαλλοντός της Θέρμαν στο περιοδικό.

Όμως, ποιός είναι ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό, ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν το καλοκαίρι με πριγκηπικό γάμο στο παλάτι του Κένσινγκτον;

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η απόσταση αποτέλεσε βασική αιτία του χωρισμού. Τον Σεπτέμβριο, η 39χρονη ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της σύντομα, αφού αυτός έχει μόνιμη έδρα κατοικίας το Λονδίνο:

"Έχουμε αρραβωνιαστεί αλλά δεν βιαζόμαστε να παντρευτούμε. Όταν είμαστε έτοιμοι θα το κάνουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε πουθενά αλλού, γιατί ο πατέρας των παιδιών μου ζει εδώ (Αμερική). Θα βρούμε κάποια λύση".

Μάλλον ο Μπουσόν δεν θέλησε να υποχωρήσει και να εγκαταλείψει το Λονδίνο και έτσι επήλθε η οριστική ρήξη.

Ο επιχειρηματίας έχει δύο γιους με το διάσημο μοντέλο Ελ Μακφέρσον (Elle Mac Pherson) την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ και η Ούμα έχει ένα γιο και μια κόρη από τον γάμο της με ηθοποιό Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke).