Ο Γουντς κάλεσε ασθενοφόρο για την πεθερά του

09.12.2009
Απρόβλεπτη τροπή πήρε το σκάνδαλο του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Wodds) όταν η πεθερά του λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Απρόβλεπτη τροπή πήρε το σκάνδαλο του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Wodds) όταν η πεθερά του λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες βοήθειες έλαβαν μια κλήση από την έπαυλη του παγκόσμιου πρωταθλητή του γκόλφ, τα ξημερώματα της Τρίτης στις 2.30 π.μ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο αθλητής βρίσκεται σε κλοιό δημοσιογράφων, από τότε που αποκαλύφθηκαν οι εξωσυζυγικές του σχέσεις με τουλάχιστον δέκα γυναίκες.

Η τηλεόραση έδειχνε εικόνες της 57χρονης Μπάρμπο Χόλμπεργκ (Barbo Holberg) -πρώην πολιτικό της Σουηδίας- να μεταφέρεται στο νοσοκομείο πάνω σε φορείο φορώντας μάσκα οξυγόνου. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, η Χόλμπεργκ πήρε εξιτήριο 11 ώρες αργότερα.

Στο μαγνητοφωνημένο τηλεφώνημα που έγινε από το σπίτι του Γουντς στις πρώτες βοήθειες και δόθηκε στην δημοσιότητα από την αστυνομία, ακούγεται η η φωνή της Ελίν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) που καλεί σε βοήθεια πανικόβλητη:

"Ελάτε γρήγορα η μητέρα μου λιποθύμησε". Η τηλεφωνήτρια, στην άλλη άκρη της γραμμής προσπαθεί να την ηρεμήσει: "Παρακαλώ προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εντάξει; Ποια είναι η διεύθυνση; Αναπνέει; Έρχονται! Μην ανησυχείτε, θα είναι εκεί σε λίγο".

Στην συνέχεια του τηλεφωνήματος φαίνεται πως η ασθενής άρχισε να συνέρχεται και η σύζυγος του Γουντς λέει στις πρώτες βοήθειες πως ίσως να μην χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά ο υπεύθυνος θεώρησε αναγκαίο να στείλει το ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο η Μπάρμπο παραδέχτηκε πως είχε πόνους στο στομάχι και αφού της δόθηκε θεραπεία -και η κατάσταση σταθεροποιήθηκε-της έδωσαν εξιτήριο: "Αναρρώνει σπίτι του Γουντς και το μόνο που χρειάζεται είναι ανάπαυση και ηρεμία", δήλωσε ο εκπρόσωπος τους νοσοκομείου.

Στην αρχή της εβδομάδας διάφορα δημοσιεύματα ισχυρίζονταν πως η απατημένη σύζυγος του αθλητή, έφυγε από την οικογενειακή έπαυλη μετακομίζοντας σε γειτονική κατοικία. Γι΄αυτό και κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας όταν ένοιωσε την στομαχική δυσφορία.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκόλφ έχει έντεκα ημέρες να εμφανιστεί δημόσια ακυρώνοντας την συμμετοχή του ακόμη και στο δικό του τουρνουά στην Καλιφόρνια.