Σέξι και όποιος αντέξει

10.12.2009
Ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου) είναι πιο σέξι από τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης). Έτσι αποφάσισαν οι τηλεθεάτριες των «Μυστικών της Εδέμ» στα δεκάδες e-mails και γράμματα που στέλνουν στο Μega για την ψηφοφορία του «The Twenty». Ανέβασαν στο «θρόνο» του sex symbol τον Αλέξανδρο, αφήνοντας πίσω τον Παναγιώτη.

Ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου) είναι πιο σέξι από τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης). Έτσι αποφάσισαν οι τηλεθεάτριες των «Μυστικών της Εδέμ» στα δεκάδες e-mails και γράμματα που στέλνουν στο Μega για την ψηφοφορία του «The Twenty». Ανέβασαν στο «θρόνο» του sex symbol τον Αλέξανδρο, αφήνοντας πίσω τον Παναγιώτη. Την πρώτη χρονιά στα «Μυστικά της Εδέμ» το απόλυτο sex symbol ήταν ο Μάνος και το τι γινόταν με τις θαυμάστριες δεν λέγεται... Ούτε από το σπίτι του δεν τολμούσε να βγει ο πρωταγωνιστής, ενώ είχε βρει τον μπελά του και από μια φανατική θαυμάστρια, η οποία τον ενοχλούσε παντού κάνοντας τη ζωή του κόλαση! Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Με τον ερχομό φέτος του Στέφανου στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ οι ισορροπίες ανατράπηκαν.

Το απόλυτο sex symbol έγινε ο Αλέξανδρος Σταύρου! Τι κι αν είναι ερωτευμένος και δεσμευμένος εδώ και χρόνια με τη Μαριάννα Τουμασάτου; Προκαλεί ταραχή στο γυναικείο πληθυσμό. Οι θαυμάστριές του, λοιπόν, τον έφεραν στην πρώτη θέση της κατάταξης για τον πιο σέξι ηθοποιό, αφήνοντας τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στην τρίτη θέση. Όσο για τη δεύτερη, την κέρδισε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Έτσι, οι δύο ωραίοι των «Μυστικών της Εδέμ» δεν κονταροχτυπιούνται μόνο στη σειρά, αλλά και στις καρδιές των θαυμαστριών τους!