Τζουντ Λο & Σιένα Μίλερ ζευγάρι ξανά

03.12.2009
Μπορεί να χώρισαν με τον χειρότερο τρόπο, παρόλα αυτά ο Τζουντ Λο (Jude Lo) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) αναθέρμαναν τον έρωτα τους και είναι ζευγάρι ξανά!

Μπορεί να χώρισαν με τον χειρότερο τρόπο, παρόλα αυτά ο Τζουντ Λο (Jude Lo) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) αναθέρμαναν τον έρωτα τους και είναι ζευγάρι ξανά!

Η 28χρονη ηθοποιός εντοπίστηκε να βγαίνει από το διαμέρισμα του Τζουντ Λο στο Μανχάταν, μόλις έξι λεπτά μετά από εκείνον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώην ζευγάρι έχει έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό και η Μίλερ συχνά του μαγειρεύει μετά την παράσταση στο θέατρο, που υποδύεται τον Άμλετ.

Άλλες φορές επιλέγουν να δειπνήσουν σε εστιατόρια της γύρω περιοχής, όπως την Ημέρα των Ευχαριστιών που οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν να απολαμβάνουν πίτσα και ακριβό κρασί σε μια Ιταλική τρατορία.

Ο ηθοποιός, που δεν φημίζεται για την σταθερότητα του στις σχέσεις του, κρατάει επαφή και με την πρώην γυναίκα του Σάντι Φροστ (Sadie Frost), με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Στενός φίλος του διάσημου γόη αποκάλυψε πως ο Τζουνέχει ήδη ενημερώσει την πρώην σύζυγό του για την επανασύνδεση του με την Μίλερ.

"Ο Τζουντ της είπε πως η Μίλερ αποτελεί και πάλι κομμάτι της ζωής του. Η Σάντι το δέχθηκε ήρεμα αφού το μόνο μου την νοιάζει είναι να φροντίζει τα παιδιά του. Δεν δείχνει να την αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή"!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο άτακτος ηθοποιός έγινε για τέταρτη φορά πατέρας, όταν το μοντέλο Σαμάνθα Μπούρκ (Samantha Burke) γέννησε την κόρη του Σοφία. Το σίριαλ για την αναγνώριση της Σοφία έληξε μετά το τεστ DNA που επιβεβαίωνε την πατρότητα.

Ο 36χρονος Τζουντ Λο γνωρίστηκε με την Μίλερ στα γυρίσματα της ταινίας "Alfie" και διέλυσαν τον αρραβώνα τους το 2004, όταν ο 36χρονος ηθοποιός την απάτησε με την νταντά τον παιδιών του.

Τον περασμένο χρόνο, το ειδύλλιο της Μίλερ με τον 33χρονο πολυεκατομμυριούχο και πατέρα τεσσάρων παιδιών Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty) βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ηθοποιό να φιλιέται μαζί του τόπλες σε κοινές διακοπές στην Ιταλία.

Από τότε ο Γκετί ξαναγύρισε στην γυναίκα και η Μίλερ αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην παλιά της αγάπη!