Κρυφό τετ α τετ στο Μαρούσι

09.12.2009
Μπορεί ο Γρηγόρης και η Ράνια να μη συνεργάζονται εδώ και κάποια χρόνια, αφού επιθυμία της τελευταίας ήταν να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει τα δικά της επαγγελματικά βήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν διατηρούν καλές σχέσεις.

Μπορεί ο Γρηγόρης και η Ράνια να μη συνεργάζονται εδώ και κάποια χρόνια, αφού επιθυμία της τελευταίας ήταν να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει τα δικά της επαγγελματικά βήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν διατηρούν καλές σχέσεις. Ο πολυτάλαντος παρουσιαστής, που θέλει να κάνει νέες προτάσεις για λογαριασμό του Μεγάλου Καναλιού και από την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, περιλαμβάνει και στα σχέδιά του τη Ράνια. Πρόκειται για μεγάλη επιστροφή του σούπερ επιτυχημένου τηλεοπτικού διδύμου;

Πολλές φορές προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και τελικά κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν σε καφέ κοινού τους φίλου στο Μαρούσι. Θέλοντας να μην τους δουν αδιάκριτα βλέμματα, κάθισαν σε ένα από τα πίσω τραπέζια. Το ραντεβού κλείστηκε για το περασμένο σαββατοκύριακο, ώστε να μην υπάρχουν πολλοί θαμώνες και γίνουν αντιληπτοί.

Ο Γρηγόρης και η Ράνια συναντήθηκαν νωρίς το μεσημέρι και αφού της εξήγησε για ποιον ακριβώς λόγο την ήθελε, τη ρώτησε αν την ενδιαφέρει μια επαγγελματική επανασύνδεση. Η ίδια έδειχνε πρόθυμη να ακούσει τι είχε να της προτείνει ο πρώην συνεργάτης της, αφού πιστεύει πολύ στο πείσμα του και στις σωστές επιλογές του. Η συνάντησή τους βέβαια δεν διήρκεσε πολύ και λίγη ώρα μετά πήρε ο καθένας το δικό του προορισμό.

Φανερά ικανοποιημένος
Αν κρίνουμε από αυτά που μας μετέφεραν, στο πρόσωπο του Γρηγόρη ήταν έκδηλη η ικανοποίηση. Μήπως τελικά έφτασε η ώρα για να τους δούμε πάλι μαζί τηλεοπτικά; Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος αγάπησε πολύ αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο, αφού ως επαγγελματίες ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και το καλό αποτέλεσμα πάντοτε έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο.

Ο Γρηγόρης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού τόσο η προσωπική του ζωή με τη Νάντια Μπουλέ είναι σε πολύ καλή φάση, ενώ στα επαγγελματικά του, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της Ράνιας, η οποία, αφού δημιούργησε τη δική της ευτυχισμένη οικογένεια και εκπλήρωσε πολλά από τα επαγγελματικά της όνειρα, δείχνει να είναι έτοιμη για νέα επαγγελματικά βήματα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ