Τέρμα το θαλάσσιο σκι

07.12.2009
Πανικός έπιασε την Ελεονώρα Μελέτη, όταν την περασμένη Κυριακή ένιωσε να καταρρέει, εμφανίζοντας τα συμπτώματα της νέας γρίπης.

Πανικός έπιασε την Ελεονώρα Μελέτη, όταν την περασμένη Κυριακή ένιωσε να καταρρέει, εμφανίζοντας τα συμπτώματα της νέας γρίπης. Τελικά, οι εξετάσεις της βγήκαν αρνητικές και, αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα τη δούμε στην «Πρωινή Μελέτη». Οι γιατροί όμως ήταν κατηγορηματικοί: «Τέρμα το θαλάσσιο σκι το χειμώνα»!

Ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή της που η Ελεονώρα ένιωσε τον ίδιο φόβο. Η πρώτη ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με τις αμυγδαλές της και με στρεπτόκοκκο. Πριν από μερικές μέρες έζησε για δεύτερη φορά τον εφιάλτη, καθώς ένιωσε να καίει ολόκληρη από πυρετό, να τρέμουν τα πόδια της, να πονάει το κεφάλι της και όλο της το σώμα. Αμέσως πήγε στο «Ιατρικό Κέντρο» και με εντολή των γιατρών υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις. Τελικά, ήταν μια βρογχίτιδα που επιδεινώθηκε από μια ίωση και ένα γερό κρύωμα, καθώς η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια ακόμα και το χειμώνα κάνει θαλάσσιο σκι στη Βουλιαγμένη. Τη μόνη συμβουλή που της έδωσαν οι γιατροί ?εκτός από τη δυνατή αντιβίωση που της χορηγούν και τις βιταμίνες? ήταν ότι απαγορεύεται το θαλάσσιο σκι, τουλάχιστον το χειμώνα, γιατί ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος.