Επιστρέφει στο θέατρο η Αλιμόνου

08.12.2009
Η μόλις 8 μηνών κόρη της είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη θέλησε τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού της να είναι συνεχώς δίπλα του και μόλις πριν από μερικές μέρες πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο θέατρο.

Η μόλις 8 μηνών κόρη της είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη θέλησε τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού της να είναι συνεχώς δίπλα του και μόλις πριν από μερικές μέρες πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο θέατρο. Εδώ και λίγο καιρό η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη πιο όμορφη από ποτέ, έχοντας αποκτήσει πάλι το υπέροχο σώμα που είχε και πριν γεννήσει, εμφανίζεται σε γκαλά και συγκεντρώσεις διάσημων φίλων της και μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Σάκη Ρουβά «Στα άκρα» και όλοι συζητούσαν ότι οι δύο πιο ωραίες μαμάδες ήταν αυτή και η Κάτια Ζυγούλη.

Όλο αυτόν τον καιρό η κ. Βαρδινογιάννη είχε απομακρυνθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και είχε αφιερωθεί ολόψυχα στην οικογένειά της. Μέχρι που ήρθε η πρόταση του καλού της φίλου Αλέξανδρου Ρήγα, ο οποίος την έπεισε να κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις μέρες ξεκινάει πρόβες στο έργο του Νιλ Σάιμον «Plaza Suite», που έχουν διασκευάσει οι Αλέξανδρος Ρήγας-Δημήτρης Αποστόλου, ενώ ο πρώτος κάνει και τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, συμπρωταγωνιστεί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Η παράσταση αρχικά θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη και ήθελε να συνεχίσει μετά το πετυχημένο της ντεμπούτο το 2007, αλλά ο ερχομός του πελαργού άφησε κάθε άλλη σκέψη της πίσω. Βέβαια, και οι προτάσεις για να παίξει στην τηλεόραση δεν έλειψαν το τελευταίο διάστημα, καθώς η εμφάνισή της πρόπερσι στη «Μαρία την άσχημη» άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Η ίδια όμως προτίμησε να επανεμφανιστεί στο θέατρο.

Επίσης, χθες επρόκειτο να ξαναθυμηθεί τα... βήματά της στην πασαρέλα, καθώς η πρόταση της γαλαζοαίματης καλής της φίλης Diana Von Fustenberg να εμφανιστεί ως γκεστ σταρ φορώντας μια αποκλειστική της δημιουργία στο γκαλά μόδας στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την ενθουσίασε.