Lady Gaga: "Θέλω άντρα και παιδιά"

03.12.2009
Χωρίς το βαρύ μέικαπ και τα εκκεντρικά κουστούμια που συνηθίζει να φορά, φωτογραφηθηκε η Lady Gaga για το πρωτοχρονιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού "Εlle". Στην συνέντευξη που έδωσε η 23χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει οικογένεια σε 10 χρόνια το πολύ.

Χωρίς το βαρύ μέικαπ και τα εκκεντρικά κουστούμια που συνηθίζει να φορά, φωτογραφηθηκε η Lady Gaga για το πρωτοχρονιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού "Εlle".

Στην συνέντευξη που έδωσε η 23χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει οικογένεια σε 10 χρόνια το πολύ.

Η Lady Gaga ποζάρει με στυλ αλά Μέριλιν Μονρόε, φορώντας μόνο ένα στενό μαύρο κορσέ ενώ τα μάτια της είναι τονισμένα με έντονο eye liner. Η εικόνα της διαφέρει τόσο πολύ από αυτό που έχουμε συνηθίσει και μοιάζει περισσότερο με μοντέλο. Το μόνο που την προδίδει, είναι το τατουάζ στο αριστερό της μπράτσο.

Η 23χρονη Στέφανι Tζερμανότα (Stefani Germanotta), όπως είναι το πραγματικό της όνομα, για πρώτη φορά δίνει μια φυσιολογική συνέντευξη και μιλάει για το μέλλον της και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά αλλά και για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει διάσημη.

"Σε οκτώ με δέκα χρόνια θέλω να κάνω μωρά για το χατίρι του μπαμπά μου. Να μπορεί να παίζει με τα εγγονάκια του", εξομολογείται η εκκεντρική τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια μας εκπλήσσει ακόμη περισσότερο:

"Θέλω να έχω δίπλα μου έναν άντρα που να με αγαπάει και να με στηρίζει. Βέβαια σε αυτή τη φάση, δεν θα εγκατέλειπα την καριέρα μου για κανέναν άντρα και ούτε θα μπορούσα να τρέχω πίσω από κάποιο αγόρι".

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης η δημοσιογράφος την ρωτάει για την εμπειρία της ως σερβιτόρα:

"Ήμουν πολύ καλή. Πάντα κέρδιζα μεγάλα φιλοδωρήματα και φυσικά φορούσα ψηλά τακούνια στην δουλειά. Έλεγα ιστορίες στους πελάτες. Για εμένα, όλο αυτό το παιχνίδι ήταν ένα είδος παράστασης.

Στο τέλος της συνέντευξης, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει το πόσο την επηρεάζει το άγχος:

"Έχω τα συμπτώματα της εγκύου. Με πονάει το κεφάλι μου, κουράζομαι εύκολα και νιώθω ναυτία κάθε φορά που εμφανίζομαι μπροστά σε μεγάλο κοινό. Όμως, φροντίζω να μην δείχνω το δείχνω και το έντονο μακιγιάζ είναι εκείνο που με σώζει".

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρασκήνια της φωτογράφησης της Lady Gaga για το περιοδικό "Elle".