Οι ερωτευμένοι Μπραντζελίνα κλείνουν τα στόματα

02.12.2009
Το περιβόητο βιβλίο "Brangelina Exposed" που καταρρίπτει το μύθο της παραμυθένια σχέσης του ζεύγους Μπραντζελίνα βρίσκεται από χθες (1η Δεκεμβρίου) στα βιβλιοπωλεία της Αμερικής.

Το περιβόητο βιβλίο "Brangelina Exposed" που καταρρίπτει το μύθο της παραμυθένια σχέσης του ζεύγους Μπραντζελίνα βρίσκεται από χθες (1η Δεκεμβρίου) στα βιβλιοπωλεία της Αμερικής.

Όμως, μην νομίζετε ότι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Agelina Jolie) τα έβαψαν μαύρα. Το αντίθετο αποφάσισαν να το διασκεδάσουν, κλείνοντας τα στόματα αυτών που ισχυρίζονται πως βρίσκονται στα μαχαίρια.

Δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ βγήκαν χεράκι - χεράκι για φαγητό, επιλέγοντας όχι τυχαία το κοσμικό εστιατόριο "Dolce Vita" του Μπέβερλι Χιλς.

Το ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετο και διαχυτικό ενώ δεν είχε καμία σχέση με την πρόσφατη κοινή εμφάνιση του στην 30η επέτειο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες που έμοιαζαν με κέρινα ομοιώματα.

Η 34χρονη Αντζελίνα, φορούσε κίτρινο σατέν πουκάμισο και μαύρο βελούδινο παντελόνι, ενώ ο Μπραντ επέμεινε στο στυλ που έχει υιοθετήσει τελευταία σκούφο και μακρύ γένι.

Βέβαια, ο συγγραφέας Ίαν Χάλπεριν (Ian Halperin) στο βιβλίο του υποστηρίζει πως οι αμοιβαίες δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης του ζεύγους Μπρατζελίνα είναι απλώς ψεύτικες:

"Όταν βγαίνουν έξω υποδύονται τους ερωτευμένους αλλά στην καθημερινότητα μαλώνουν συνεχώς και μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010 θα έχουν χωρίσει".

Ο Χάλπεριν βασίζεται σε έγκυρες πηγές που κατάφερε να βρει ο ίδιος, από το περιβάλλον του ζευγαριού:

"Τους ακολουθούσα συνεχώς το διάστημα που η Αντζελίνα γεννούσε τα δίδυμα στην Νίκαια, παριστάνοντας τον παπαράτσι. Ήξερα πως τότε είχα την χρυσή ευκαιρία να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους που δούλευαν γι΄αυτούς. Πραγματικά, οι πηγές μου αποδείχθηκαν πολύτιμες".