Χριστουγεννιάτικο Bazaar

27.11.2009
Στο προηγούμενο τεύχος πήγαμε στο πρώτο εορταστικό event για τη χρονιά και αυτή την εβδομάδα παρουσιάζουμε τις πρώτες χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Στο προηγούμενο τεύχος πήγαμε στο πρώτο εορταστικό event για τη χρονιά και αυτή την εβδομάδα παρουσιάζουμε τις πρώτες χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Με μία από τις μεγαλύτερες και κλασικές δεξιώσεις κάναμε ποδαρικό. Το χριστουγεννιάτικο γεύμα και bazaar του Σωματείου για τη Φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA Ελλάς, με παρούσες τις περισσότερες κοσμικές κυρίες της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Η πολυτελής αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου που είχε στολιστεί με ιδιαίτερα chic εορταστική διακόσμηση, με το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της αίθουσας και γλυκίσματα να στολίζουν (οπτικά και... θερμιδικά!) τους μπουφέδες, ήταν σαν να μας μετέφερε λίγες μέρες πριν από την παραμονή. Μετά το ελαφρύ γεύμα ακολούθησε bazaar, όπου γνωστά καταστήματα ειδών πολυτελείας διέθεσαν προϊόντα τους για τους σκοπούς του Σωματείου. Δεν ήταν λίγες οι κυρίες οι οποίες συνεισέφεραν και με το παραπάνω μπαίνοντας στην αγχολυτική αλλά και εξευγενιστική διαδικασία της φιλανθρωπικής συνεισφοράς.