Σε τροχόσπιτο ζει η Πάμελα Άντερσον!

18.11.2009
Για την πολυτάραχη ερωτική της ζωή, την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αλλά και για το περίφημο βίντεο της ερωτικής συνεύρεσης με τον σύζυγο της Τόμι Λι (Τommy Lee), μίλησε η Πάμελα Αντερσον (Pamela Aderson) σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο από το βρετανικό κανάλι ΙTV1.

Για την πολυτάραχη ερωτική της ζωή, την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αλλά και για το περίφημο βίντεο της ερωτικής συνεύρεσης με τον σύζυγο της Τόμι Λι (Τommy Lee), μίλησε η Πάμελα Άντερσον (Pamela Aderson) σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο από το βρετανικό κανάλι ΙTV1.

Προς έκπληξη πολλών, η πρώην πρωταγωνίστρια του "Baywatch" (Μπέiγουοτς) αποκάλυψε ότι μένει σε τροχόσπιτο μαζί με τους δύο γιους της, αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, την οδήγησαν να χάσει το σπίτι της στο Μαλιμπού.

Όσον αφορά τη χρήση κοκαΐνης, η 42χρονη Άντερσον ήταν εξίσου αποκαλυπτική:

"Στο παρελθόν την έχω δοκιμάσει, αλλά δεν μου άρεσε. Είμαι ανεβασμένη από μόνη μου και δεν μου ταιριάζει", είπε στο δημοσιογράφο Τζέρεμι Κάιλ (Jeremy Kyle) που της πήρε τη συνέντευξη.

Όσο για το αλκοόλ, η Πάμελα ισχυρίστηκε (τουλάχιστον) αυτόν το μήνα δεν έχει βάλει ούτε μια γουλιά στο στόμα της: "Προσπαθώ να το κόψω, αν και έχω αδυναμία στην σαμπάνια. Κάνω τρέλες όταν πιω δυο ποτηράκια παραπάνω. Και επειδή δεν είναι ωραίο να σε βλέπει ο κόσμος να παραπατάς και να πέφτεις στα πατώματα, προσπάθησα να μείνω νηφάλια, τον τελευταίο μήνα ".

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης της εκπομπής αναφέρθηκε στο περιβόητο βιντεάκι που την έδειχνε να κάνει σεξ με τον πρώην άντρα της και η Πάμελα παραδέχτηκε πώς ένοιωσε άσχημα όταν χρειάστηκε να μιλήσει στα παιδιά γι' αυτό:

"Ήξερα πως κάποια στιγμή, μεγαλώνοντας θα το μάθαιναν. Επειδή ο κόσμος είναι κακός και διαστρεβλώνει τα πράγματα, ήθελα να ακούσουν την αλήθεια από το στόμα μου. Απλά τους είπα:

"Η μαμά και ο μπαμπάς ήταν τρελά ερωτευμένοι και ήθελαν να βιντεοσκοπούν τα πάντα. Όλη τους η ζωή είναι βιντεοσκοπημένη και μάλλον θα το ακούσετε αυτό στο σχολείο".

Τέλος, το δημοφιλές κουνελάκι του Playboy, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία προέκυψαν όταν ξόδεψε όλα της τα χρήματα στο σπίτι των ονείρων της στο Μαλιμπού:

"Κάθε φορά που το επισκέπτομαι, κλαίω. Ξόδεψα πολλά στην ανακαίνιση του. Χρεοκόπησα και θα πρέπει να το πουλήσω τώρα. Αυτό το μισώ. Άνθρωποι αυτοκτονούν για σπίτια. Σχέσεις και γάμοι διαλύονται για ένα σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Ραγίζει η καρδιά μου".