Φιλανθρωπική δεξίωση

19.11.2009
Η creme de la creme της ομογένειας του Λονδίνου συγκεντρώθηκε για την ετήσια φιλανθρωπική δεξίωση της Life Action Trust με πρόεδρό της τη Χρυσάνθη Λαιμού.

Η creme de la creme της ομογένειας του Λονδίνου συγκεντρώθηκε για την ετήσια φιλανθρωπική δεξίωση της Life Action Trust με πρόεδρό της τη Χρυσάνθη Λαιμού. Ο ευγενής σκοπός ήταν κάποια από τα έσοδα να διατεθούν σε Έλληνες καλλιτέχνες, κυρίως μουσικούς, που σπουδάζουν κλασική μουσική στο Λονδίνο, ενώ κάποια άλλα θα διατεθούν στη Win Hellas, μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης των γυναικών. Στις 18:30 ξεκίνησε η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με την Ντέμπορα Μάγιερς, τους οποίους συνόδευε η Φιλανθρωπική Ορχήστρα, στο Saint James Palace, το οποίο διέθεσε προσωπικά ο πρίγκιπας Κάρολος. Φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι, που ερμηνεύτρια ήταν η Άννα Βίσση, η συναυλία ήταν πιο κλασική και, δυστυχώς, δεν είδαμε τα ζεμπέκικα των γνωστών επιχειρηματιών που έγραψαν ιστορία στα κοσμικά δρώμενα του Λονδίνου.

Μετά το τέλος της συναυλίας οι 300 καλεσμένοι κατευθύνθηκαν στο ιστορικό παλάτι Bridgewater House, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Λάτση, για το δείπνο. Η πολυτελέστατη εκδήλωση θύμιζε την αριστοκρατία άλλων εποχών, με τις κυρίες να φοράνε δημιουργίες υψηλής ραπτικής γνωστών σχεδιαστών και τους κυρίους με σμόκιν (βέβαια, το πιο αστείο ήταν οι κλασικοί Έλληνες, οι οποίοι σμόκιν ξε-σμόκιν έβγαιναν στο δρόμο να καπνίσουν!). Αμέσως μετά ακολούθησε δημοπρασία ταξιδιών και ειδών πολυτελείας, η οποία βέβαια δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα κάποιους, αλλά, αφού ήταν για καλό σκοπό, δεν είχε καμία σημασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ