Πάλι μαζί Ντέμι και Άστον μετά την κουτσουκέλα

24.09.2010
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ παρουσιάστηκαν η 47χρονη αειθαλής ηθοποιός και ο, κατά 15 χρόνια νεότερος, σύζυγός της στην πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για δική του υποτιθέμενη απιστία.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ παρουσιάστηκαν η 47χρονη αειθαλής ηθοποιός και ο, κατά 15 χρόνια νεότερος, σύζυγός της στην πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για δική του υποτιθέμενη απιστία.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), η οποία παρεμπιπτόντως φορούσε ένα "αχαρακτήριστο" ζευγάρι γυαλιά, έδωσαν το "παρών" στην ετήσια συνάντηση της οικολογικής κίνησης "Clinton Global Initiative", όπου και ανέβηκαν -εννοείται μαζί- στο πόντιουμ και μίλησαν για σχετικά θέματα.

Όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους κάνοντας διάφορα αστειάκια και χαζολογώντας, έτσι για να σταματήσουν να μιλάνε οι κακές γλώσσες, που θέλουν το Άστον να έχει απατήσει την Ντέμι με μια γυναίκα 27 χρόνια νεότερή της. Τις φήμες μάλιστα διέρρευσε η ίδια η κοπέλα, η οποία ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον ηθοποιό ένα βράδυ που εκείνος είχε πάει για μπόουλινγκ με την καλή του και την κόρη της Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis).

Η κίνηση "Clinton Global Initiative" συγκεντρώνει εξέχοντα πρόσωπα σε διάφορους τομείς, όπως πολιτική, επιστήμη, θρησκεία ή ψυχαγωγία με σκοπό να συζητήσουν σημαντικά θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως η αλλαγές στο κλίμα και η βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από διάφορες καταστροφές.

Ο Κούτσερ και η Μουρ είναι συν-ιδρυτές του ιδρύματος DNΑ που λάνσαρε την καμπάνια με τίτλο "Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια" ("Real Men Don't Buy Girls"), η οποία έχει σκοπό να κτυπήσει την παιδική πορνεία.

Μιλώντας για αυτή την καμπάνια, η Ντέμι, τη χαρακτήρισε ως μια πρωτοβουλία που θα στρατολογήσει "άντρες που έχουν το θάρρος να σταθούν πίσω από τη λεζάντα: Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια", ενώ ο Άστον συμπλήρωσε ότι βασικός στόχος τους είναι να "δημιουργήσουν ένα Ίντερνετ ελεύθερο από κάθε είδους παράνομης διακίνησης".

Ωστόσο, παρά τη δημόσια εκδήλωση της τρυφερότητας και αγάπης μεταξύ τους, το περιοδικό "U.S" υποστηρίζει ότι το βάρος που πέφτει πάνω στο 5χρονο γάμο τους είναι όλο και πιο έντονο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα