Μπρουκ Σιλντς: "Φοράω το ίδιο τζιν επί 30 χρόνια"

24.09.2010
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από την αμφιλεγόμενη διαφημιστική καμπάνια που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν η 15χρονη τότε ηθοποιός δήλωνε "Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε μένα και στα Calvin μου", όμως, όπως υποστηρίζει η ίδια σήμερα, τα "ιστορικά" αυτά τζιν, της κάνουν ακόμη μια χαρά!


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από την αμφιλεγόμενη διαφημιστική καμπάνια που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν η 15χρονη τότε ηθοποιός δήλωνε "Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε μένα και στα Calvin μου", όμως όπως υποστηρίζει η ίδια σήμερα, τα "ιστορικά" αυτά τζιν, της κάνουν ακόμη μια χαρά!

Mιλώντας στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres) η Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields), η οποία πρόσφατα έσπασε το χέρι της σε "εργατικό ατύχημα", αναφέρθηκε στη διαφημιστική καμπάνια που το 1980 είχε δημιουργήσει μέγα σκάνδαλο με τα υπονοούμενα που άφηνε.

Η όλη καμπάνια, κλιπάκι της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, βασιζόταν στην 15χρονη τότε Μπρουκ, η οποία χρησιμοποιούσε το πρόσωπο, το σώμα και το κορμί της με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να κεντρίσει τη φαντασία όσων την έβλεπαν.

"Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε μια τόσο έξυπνη και προκλητική τηλεοπτική διαφήμιση", είπε στην Ελέν η Μπρουκ, λίγο πριν αποκαλύψει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η μητέρα της είχε κλέψει δύο ζευγάρια τζιν από την παραγωγή.
Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι είχε φορέσει ένα από αυτά τζιν σε πρόσφατη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. "Μπορεί να μην έδειχναν τόσο όμορφα όσο παλιότερα, μου έκαναν όμως μια χαρά", δήλωσε χαρούμενη η Σιλντς, η οποία ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του συζύγου της Κρις Χέντσι (Chris Henchy) και τις κόρες της Ρόουαν Φράνσες (Rowan Frances) 7 χρονών και Γκρίερ Χάμοντ (Grier Hammond) 4 χρονών.

Όσο για τα επαγγελματικά της, η άλλοτε Λολίτα της "Γαλάζιας Λίμνης" ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό έργο "A Leap Of Faith", στην κινηματογραφική μεταφορά του οποίου το 1992 είχε πρωταγωνιστήσει ο Στιβ Μάρτιν (Steve Martin).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα