Στο τσακ ξεγλύστρισε η Πάρις

21.09.2010
"Ένοχη" δήλωσε τελικά στις κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης η 29χρονη κοσμική κληρονόμος, παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς της για το αντίθετο και γλίτωσε -τουλάχιστον προς το παρόν- τη φυλακή.


"Ένοχη" δήλωσε τελικά στις κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης η 29χρονη κοσμική κληρονόμος, παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς της για το αντίθετο και γλίτωσε -τουλάχιστον προς το παρόν- τη φυλακή.

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), η οποία όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση εμφανίστηκε ασυνήθιστα σεμνή στο δικαστήριο, είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας μαζί με το αγόρι της, υπεύθυνο κλαμπ της πόλης Σάι Γουέιτς (Cy Waits). Η αστυνομία κατάσχεσε από την τσάντα της 0.8 γραμμάρια κοκαΐνης, χαρτάκια που συνήθως χρησιμοποιούνται για τσιγάρα μαριχουάνας, φάρμακα για το άσθμα και $1.300 (περίπου €1.000) σε μετρητά. Η Πάρις δήλωσε αρχικά ότι η τσάντα δεν ήταν δική της και ενώ παραδέχτηκε ότι τα χαρτάκια, τα φάρμακα και τα χρήματα ήταν όντως δικά της, ισχυρίστηκε ότι "νόμιζε πως αυτή η άσπρη σκόνη ήταν... τσίχλα".

Τελικά όμως, όπως φαίνεται αποφάσισε να αλλάξει τρόπο πλεύσης η Χίλτον και παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν όντως δικά της. Προφανώς η αλλαγή αυτή προέκυψε κατόπιν συμφωνίας των δικηγόρων, που όμως λειτούργησε προς όφελος της άτακτης κατηγορούμενης, αφού κατέληξε σε έναν χρόνο υπό επιτήρηση, την γλίτωσε όμως από τη φυλάκιση.

Επιπλέον σύμφωνα με την ολοκληρωμένη ποινή, η Πάρις, οφείλει να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης, να πληρώσει πρόστιμο 2.000 δολαρίων και να συμπληρώσει 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Σε περίπτωση που παραβιαστούν οι όροι της αναστολής της, πράγμα που θα συμβεί ακόμη και αν πάρει κλήση για παράνομο παρκάρισμα, η Πάρις κινδυνεύει με έναν χρόνο φυλάκιση. Και αυτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ντέιβιντ Τσέρνοφ (David Chesnoff), η Πάρις το γνωρίζει πολύ καλά και έχει συμφωνήσει να συμμορφωθεί 100%.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τσέρνοφ, η πελάτισσά του έχει αντιμετωπίσει το όλο ζήτημα με μεγάλη ωριμότητα και έχει αναλάβει με μεγάλη ειλικρίνεια τις ευθύνες της. Είναι έτοιμη να πληρώσει για τα σφάλματά της και να μην τα επαναλάβει.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η ίδια η Πάρις ομολόγησε, μιλώντας στον Λάρι Κινγκ (Larry King) ότι η εμπειρία ήταν ιδιαίτερα τραυματική για εκείνη αλλά τελικά έμαθε από αυτή και την ωρίμασε κατά πολύ. Μπορεί να είναι και έτσι. Ο καιρός θα δείξει...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα