Ο «πόλεμος» μεταφέρεται στην Πειραιώς

05.11.2009
Η αρχή είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, με τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή «η Βίσση είναι 30 χρόνια στις πίστες, εγώ δεν είμαι ούτε 30 χρόνων». Έκτοτε τα επεισόδια που παίχτηκαν στο... πολεμικό σίριαλ Βίσση - Βανδή ήταν πολλά.

Η αρχή είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, με τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή «η Βίσση είναι 30 χρόνια στις πίστες, εγώ δεν είμαι ούτε 30 χρόνων». Έκτοτε τα επεισόδια που παίχτηκαν στο... πολεμικό σίριαλ Βίσση - Βανδή ήταν πολλά. Συνεργάτες που αποχωρούσαν από τη μία για να συνεργαστούν με την άλλη, τραγούδια που έμοιαζαν μεταξύ τους, ισχυροί παρτενέρ στην πίστα (Βοσκόπουλο η Βανδή; Πάριο η Βίσση!) αλλά και το περιβόητο κόκκινο φόρεμα. Κι εκεί που ο πόλεμος λένε πως έληξε το περασμένο καλοκαίρι, με τη συνάντησή τους στα βραβεία MAD, οι «Βισσικοί» και οι «Βανδικοί» θαυμαστές ακονίζουν και πάλι τα μαχαίρια τους!

Αιτία; Η πρεμιέρα και των δύο αύριο το βράδυ και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής! Η Άννα Βίσση στο «Αθηνών Αρένα» και λίγα μέτρα πιο κάτω, επί της Πειραιώς, η Δέσποινα Βανδή στο «Sugar» (Έναστρον).

Και αν η Άννα δηλώνει fabulous, όπως λέει και το καινούργιο της τραγούδι, και ετοιμάζει ένα σόου-υπερπαραγωγή, η Δέσποινα επικεντρώνει την προσοχή της στις φωνητικές της δυνατότητες. Έτσι, δεν συνεργάζεται με τον Φωκά Ευαγγελινό, ενώ δεν θα έχει και μπαλέτα. Αντίθετα, η Άννα ετοιμάζει το μεγαλύτερο ίσως σόου της Αθήνας: πολυπληθή μπαλέτα, κοστούμια της στυλίστριας του «Sex and the City» Patricia Field και κείμενα του προγράμματος διά χειρός Γιώργου Καπουτζίδη. Στο πλευρό της θα βρίσκονται το συγκρότημα Μπλε, ο Γιώργος Σαμπάνης και η ρεμπέτισσα Μαριώ. Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή θα εμφανίζονται οι Goin’ Through και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Πού παίζεται τώρα το παιχνίδι;
Όλα παίζονται στον κόσμο που θα έχουν στην πρεμιέρα, αλλά κυρίως στους επώνυμους φίλους τους. Και είναι πολλοί... Αναφέρουμε ενδεικτικά τον Αντώνη Ρέμο, τη Ναταλία Γερμανού, το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού κ.ά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες δύο ημέρες ακόμη και προσωπικά τηλεφωνήματα έκαναν οι δύο σταρ προκειμένου να προσκαλέσουν οι ίδιες τους επώνυμους φίλους τους.

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις, τα ρούχα μεταφέρονται στα δύο νυχτερινά κέντρα με μικρά βαν κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Η Δέσποινα σε συνεργασία με τη στυλίστριά της, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, επέλεξαν δημιουργίες του Βρεττού Βρετάκου, ενώ η Άννα Βίσση έκανε ένα ταξίδι με την κολλητή της Patricia στη Νέα Υόρκη και εμπιστεύτηκε νέους Αμερικανούς σχεδιαστές για τις εμφανίσεις της, ρούχα των οποίων θα δούμε και στο σίκουελ του «Sex and the City».