Στο κάτεργο ο ράπερ Κέινι Γουέστ!

26.10.2009
Τα νεύρα κόστισαν ακριβά στον τραγουδιστή της ραπ Κέινι Γουέστ (Kanye West) ο οποίος καταδικάστηκε την Παρασκευή για τη συμπλοκή που είχε με έναν παπαράτσι στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Τα νεύρα κόστισαν ακριβά στον τραγουδιστή της ραπ Κέινι Γουέστ (Kanye West) ο οποίος καταδικάστηκε την Παρασκευή για τη συμπλοκή που είχε με έναν παπαράτσι στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ο Γουέστ, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με τα δημόσια ξεσπάσματα του και ο μάνατζερ του είχαν περάσει από δίκη τον περασμένο Μάρτιο, όπου βρέθηκαν ένοχοι για ξυλοδαρμό, κλοπή και βανδαλισμό εναντίον ενός φωτογράφου, σε ένα επεισόδιο που είχε εκδηλωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2008.

Το περιστατικό, που κατέληξε στη σύλληψη των δραστών και μπορείτε να δείτε λεπτομερώς στο βίντεο που ακολουθεί είχε οξύνει τα πνεύματα καθώς επρόκειτο για την έβδομη επέτειο της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

Τόσο ο βραβευμένος με Γκράμι καλλιτέχνης όσο και ο μάνατζερ είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση, λίγες ώρες αργότερα.

Τώρα λοιπόν, το δικαστήριο έκρινε ότι οι δυο τους θα απαλλαχθούν οριστικά από τις κατηγορίες αν ολοκληρώσουν 50 ώρες κοινωνικής εργασίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εισαγγελίας του Λος Άντζελες, οι δύο οξύθυμοι συνεργάτες έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα για τη διαχείριση του θυμού τους.

Τον Νοέμβριο του 2008, ο 32χρονος Γουέστ είχε συνελήφθη ξανά, αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, για επίθεση σε άλλον φωτογράφο έξω από ένα κλαμπ στην Αγγλία.

Ο ίδιος έγινε ξανά πρωτοσέλιδο παγκοσμίως τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα Μουσικά Βραβεία MTV (MTV Music Awards) όταν ανέβηκε στη σκηνή και διέκοψε την ευχαριστήρια ομιλία της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), αρπάζοντας της το μικρόφωνο και λέγοντάς της ότι δεν της άξιζε το βραβείο καλύτερου βίντεο που μόλις είχε πάρει: "Χαίρομαι για σένα Τέιλορ", της είπε, "αλλά η Μπιγιονσέ (Beyonce) έκανε το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών".

Η ατυχής τραγουδίστρια έμεινε κάγκελο, ενώ η κάμερα έδειξε και τη Μπιγιονσέ που βρίσκονταν στο ακροατήριο και είχε τρομοκρατηθεί. Στη συνέχεια το κοινό αποδοκίμασε με γιουχαΐσματα τον Γουέστ, ο οποίος δεν έπαψε να προκαλεί πίνοντας αλκοόλ και χαριεντιζόμενος με την αγαπημένη του και μοντέλο, Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose)