Ο Ροντρίγκεζ θ' αλλαξοπιστήσει για την Κέιτ Χάντσον;

26.10.2009
Ο μπεϊζμπολίστας Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) και επί μήνες αγαπημένος της διάσημης ηθοποιού Κέιτ Χάντσον ( Kate Hudson), σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει Βουδιστής για τα μάτια της ωραίας Κέιτ.

Ο μπεϊζμπολίστας Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) και επί μήνες αγαπημένος της διάσημης ηθοποιού Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson), σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει Βουδιστής για τα μάτια της ωραίας Κέιτ.

Το ζευγάρι βγαίνει μαζί εδώ και μερικούς μήνες και ο Ροντρίγκε, που ύπήρξε η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι, σκέφτεται σοβαρά να μυηθεί στο Βουδισμό, επηρεασμένος από τις θρησκευτικές αντιλήψεις της αγαπημένης του Κέιτ. Όπως εξομολογείται φίλος του ζευγαριού:

"Ο Άλεξ σέβεται τις πεποιθήσεις της Κέιτ και ξέρει ότι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Στην προσπάθειά του να την κάνει ευτυχισμένη, πιστεύει ότι η μύησή του στο Βουδισμό θα βοηθήσει και τη σχέση τους και τον ίδιο".

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Νεw York Daily News", η Κέιτ έχει επηρεάσει βαθιά τον Άλεξ στις θρησκευτικές του αναζητήσεις. Πρόσφατα, η 30χρονη ηθοποιός εθεάθη στο γήπεδο κρατώντας ένα βουδιστικό κομποσκοίνι με χάντρες ως τυχερό φυλακτό για να βοηθήσει τον Ροντρίγκεζ να φέρει την νίκη για την ομάδα του. Επρόκειτο για ένα μακρύ κομποσκοίνι με μια σειρά καφέ χαντρών που κρατούσε τόσο η Κέιτ όσο και οι φίλες τις σε διάφορες στιγμές του παιχνιδιού

Ο εκπρόσωπος του διάσημου παίκτη του μπέιζμπολ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο ενώ και ο εκπρόσωπος από την πλευρά της Χάντσον δεν έχει σχολιάσει το ζήτημα ακόμα.

Η μύηση του Ροντρίγκεζ στο Βουδισμό θα έκανε χαρούμενη και την μητέρα της Κέιτ, τη διάσημη ηθοποιό Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn) που είναι ενεργή βουδίστρια ενώ έχει γνωρίσει από κοντά και τον ίδιο τον Δαλάι Λάμα ( Dalai Lama). Η Γκόλντι συμπαθεί ιδιαιτέρως τον Ροντρίγκεζ και η μύησή του στο Βουδισμό, θα τον μετέτρεπε στον ιδανικό σύντροφο για την Κέιτ.

Πάντως, το ζευγάρι που βγαίνει μαζί από το Μάιο του 2009, δεν έχει παραδεχτεί επισήμως την ύπαρξη του δεσμού του. Παρόλα αυτά, πολλές φορές ο φακός τους έχει συλλάβει μαζί σε τρυφερές περιπτύξεις ενώ οι φήμες θέλουν έγκυο την Χάντσον και το ζευγάρι αρραβωνιασμένο ήδη.