Βίον ανθόσπαρτον

17.09.2010
Στις Μαλδίβες βρίσκονται από προχθές οι νιόπαντροι Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου. Το ζευγάρι έφυγε για ταξίδι μέλιτος δύο μέρες μετά το γάμο του και θα επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, όπου η νύφη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι μαζί με την κορούλα της, φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό της από την Έλενα Βορρέα.

Στο μεταξύ ο γαμπρός είχε φτάσει 10 λεπτά νωρίτερα με ένα αυτοκίνητο-αντίκα. Μετά το μυστήριο το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι τους έφτασαν στο σπίτι τους στην Ανάβυσσο, όπου και ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν τα μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι φίλοι του γαμπρού του επιφύλαξαν μία έκπληξη για το τέλος της βραδιάς: τον πέταξαν στην πισίνα! Γιάννης και Μαρία την πρώτη νύχτα του γάμου τους την πέρασαν στη νυφική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου.

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων είδαμε τον Πέτρο Ίμβριο με την οικογένειά του, τη Βάσια Παναγοπούλου με το σύζυγό της Φάνη Συναδινό, τον Τόνυ Δημητρίου με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους και τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος επιμελήθηκε και την κόμμωση της όμορφης Μαρίας.