Δικηγόρος στο «Αν μ αγαπάς»

09.08.2007
Η ξαφνική αποχώρηση του Θανάση Ευθυμιάδη δημιούργησε ένα κενό στο καστ της σειράς του Alpha «Αν μ αγαπάς».

Η ξαφνική αποχώρηση του Θανάση Ευθυμιάδη δημιούργησε ένα κενό στο καστ της σειράς του Alpha «Αν μ αγαπάς». Αυτό το κενό λοιπόν κλήθηκε να αναπληρώσει ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος εντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα των ηθοποιών της σειράς.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, όπως αποκάλυψε το ΛΟΙΠΟΝ σε προηγούμενο τεύχος του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ρόλο του στην καθημερινή σειρά του Alpha «Αν μ αγαπάς». Αφορμή για την ξαφνική αποχώρησή του στάθηκε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν από το ξεκίνημα των γυρισμάτων. Ο Κρατερός Κατσούλης, λοιπόν, είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει τελικά. Ήταν μια ξαφνική αποχώρηση αυτή του Θανάση Ευθυμιάδη από το καστ της σειράς πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αφού ο ηθοποιός ένιωσε ενοχλήσεις λόγω του προβλήματός του στο μηνίσκο και χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι φήμες θέλουν να μπαίνει σύντομα στο χειρουργείο.

Η παραγωγή της σειράς μετά την αποχώρησή του ξεκίνησε την αναζήτηση του κατάλληλου αντικαταστάτη, ενώ οι υποψήφιοι ήταν πάρα πολλοί. Επικρατέστερος θεωρήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, που πήρε τελικά και το ρόλο. Συγκεκριμένα, ο Κρατερός θα υποδυθεί ένα δικηγόρο που θα πολιορκήσει και θα κλέψει την καρδιά της νεαρής γιατρίνας που θα υποδύεται η Ευδοκία Ρουμελιώτη.