Ραντεβού το μεσημέρι

09.08.2007
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Έλενα Κατρίτση. Ποιος είναι ο λόγος; Η δημοσιογράφος ετοιμάζει την καινούργια της εκπομπή για τον Alpha, που θα αποκρυπτογραφεί, μ ένα μοναδικό τρόπο, τους κώδικες ενός λαμπερού κόσμου και θα μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια της Κυριακής.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Αυτός είναι και ο τίτλος της εκπομπής της: «Κυριακή μεσημέρι». Η Έλενα έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι της αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα.

Αυτήν τη φορά η πρόκληση είναι μεγάλη, αφού επιστρέφει στο στοιχείο της, το lifestyle. Όλοι, άλλωστε, θυμόμαστε την πετυχημένη εκπομπή της «Ρriv», που πραγματικά άφησε εποχή και άνοιξε το δρόμο για να γίνουν στην πορεία και άλλες παρόμοιες εκπομπές. Φέτος η Έλενα θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα και θα μας παρουσιάσει το lifestyle με έναν εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το ΛΟΙΠΟΝ, κάθε Κυριακή μεσημέρι η Έλενα Κατρίτση θα έχει έναν καλεσμένο στο στούντιο.

Το πρόσωπο που θα φιλοξενεί θα είναι από την εγχώρια σόουμπιζ αρχικά, ωστόσο στα σχέδιά της είναι στην πορεία να προσκαλέσει και κάποιους σταρ του εξωτερικού. Είναι κάτι άλλωστε που έχει κάνει και στο παρελθόν, με αποκλειστικές συνεντεύξεις από σταρ του εξωτερικού, όπως εκείνη που της είχε δώσει πριν από κάποια χρόνια ο Τζορτζ Μάικλ, τη μόνη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει ο διεθνής ποπ σταρ απευθείας σε Ελληνίδα δημοσιογράφο. Πέρα όμως από τον καλεσμένο, η εκπομπή θα έχει και πολλά άλλα θέματα, πάντα με ανάλαφρη διάθεση. Θα μας παρουσιάζει πρόσωπα από το χώρο της σόουμπιζ αλλά και γεγονότα που απασχολούν την επικαιρότητα με το δικό της μοναδικό τρόπο.