Με ποια δισκογραφική υπέγραψε;

27.07.2007
Μπορεί η Έλλη Κοκκίνου να ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα το Σεπτέμβριο, δεν ξεχνάει όμως και τα επαγγελματικά της. Τον τελευταίο καιρό, μετά την αποχώρησή της από τη Heaven, έψαχνε για καινούργια δισκογραφική στέγη. Τελικά, πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Sony ΒΜG.

Πολλά ειπώθηκαν τελευταία για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της γνωστής τραγουδίστριας, αφού οι φήμες την ήθελαν να μη βρίσκει δισκογραφική εταιρεία για να συνεργαστεί στο επόμενο CD της. Η Έλλη, από την πλευρά της, τηρούσε σιγήν ιχθύος και δεν αποκάλυπτε σε κανέναν, εκτός από το σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά της.

Βέβαια, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πού θα εμφανίζεται η τραγουδίστρια την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, όπως και το ΛΟΙΠΟΝ είχε αποκαλύψει σε προηγούμενο φύλλο του, η Έλλη το χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Νίκο Κουρκούλη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα του «Βοτανικού».

Για την πορεία της, όμως, στη δισκογραφία δεν ακουγόταν ούτε κουβέντα παρά μόνο φήμες που την ήθελαν να συζητάει με διάφορες δισκογραφικές, αλλά όλες οι συζητήσεις κατέληγαν στο κενό. Τελικά, την περασμένη Παρασκευή η Έλλη αποφάσισε, έχοντας πρώτα μελετήσει τα υπέρ και τα κατά, και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Sony BMG. Μάλιστα, ήδη ετοιμάζει και το επόμενο CD της, που θα κυκλοφορήσει σε δύο περίπου μήνες. Φαίνεται ότι ο Σεπτέμβριος που έρχεται για την Έλλη θα είναι πολύ γούρικος, αφού από τη μία θα ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της με το γάμο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, ενώ από την άλλη θα κυκλοφορήσει και η καινούργια της δισκογραφική δουλειά.