Πιο καλή η μοναξιά...

25.07.2007
Είναι ίσως η πιο ερωτική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, τον βρίσκει μόνο του, δίχως έναν έρωτα.

Είναι ίσως η πιο ερωτική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, τον βρίσκει μόνο του, δίχως έναν έρωτα. Ο Γιάννης Πάριος αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Πάρο, όπου κάνει μοναχικές διακοπές. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε προγραμματίσει να κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα για να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές του, έχοντας στο πλευρό του τη Σοφία Βήκα, που, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ήταν η αγαπημένη του. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως αναμενόταν.

Οι πρώτες φήμες ότι κάτι περισσότερο υπήρχε ανάμεσα στη Σοφία Βήκα και τον τροβαδούρο του έρωτα Γιάννη Πάριο, εκτός από μια απλή συνεργασία, κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες. Πράγματι, ο Γιάννης Πάριος έδειχνε πολύ ανανεωμένος και αυτή την ανανέωση την πίστωναν όλοι στον καινούργιο έρωτα που μπήκε στη ζωή του και άκουγε στο όνομα Σοφία. Ο τραγουδιστής δήλωνε ενθουσιασμένος από την τραγουδίστρια και φαινόταν καθαρά ότι δεν είχε μάτια για κάποια άλλη παρά μόνο για εκείνη. Την είχε πάντα στο πλευρό του και, μάλιστα, στις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα θα την είχε μαζί του. Εκεί όμως που όλα ανάμεσα στη Σοφία τη δεύτερη στη ζωή του μετά τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Γιάννη Πάριο πήγαιναν μια χαρά, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι χώρισαν.

Ο τραγουδιστής λοιπόν αυτόν τον καιρό ξεκουράζεται στο εξοχικό του στην αγαπημένη του Πάρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του με μέλη της οικογένειάς του. Πηγαίνει για ψάρεμα, ασχολείται με τα του νησιού και πίνει το καφεδάκι ή το ποτάκι του με φίλους. Άλλωστε, ο Γιάννης Πάριος είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και έχει μάθει να ξεπερνάει τις «φουρτούνες του έρωτα» σαν καλός καπετάνιος. Έτσι λοιπόν, για εκείνους που τον γνωρίζουν καλά, μια μπόρα είναι και θα περάσει και σύντομα το χαμόγελο θα ξαναεμφανιστεί στα χείλη του.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ