«Κυνηγάει» το διάδοχο

12.07.2007
Ένα αγοράκι θέλει να χαρίσει στον Τζιμ Κάρεϊ η Τζένι ΜακΚάρθι. Η 34χρονη πρώην «Ρlaymate» δηλώνει ερωτευμένη με τον κωμικό και γι αυτό επιδιώκει να του φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Ένα αγοράκι θέλει να χαρίσει στον Τζιμ Κάρεϊ η Τζένι ΜακΚάρθι. Η 34χρονη πρώην «Ρlaymate» δηλώνει ερωτευμένη με τον κωμικό και γι αυτό επιδιώκει να του φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Ο Κάρεϊ έχει μία κόρη από προηγούμενο γάμο του και η ΜακΚάρθι γνωρίζει πόσο θέλει το διάδοχο!

Μαλλιοτραβήγματα για τη βενζίνη
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός επέστρεφε στο Μαλιμπού με τη μηχανή του, αλλά δεν είχε υπολογίσει σωστά τη βενζίνη του κι έμεινε. Έτσι, αναγκάστηκε να σπρώξει τη μηχανή στο πλησιέστερο βενζινάδικο, όπου όμως διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του στο σπίτι! Δεν χρειάστηκε, πάντως, να κοπιάσει πολύ για να βρει τρόπο να πληρώσει τη βενζίνη, διότι μόλις έβγαλε το κράνος του, ο γυναικείος πληθυσμός που ήταν εκεί έσπευσε στο πλευρό του. Κάποιες, μάλιστα, λίγο έλειψε να μαλλιοτραβηχτούν για το ποια θα πλήρωνε τη βενζίνη του!

Θα τις κανει στυλακι
Είπαν να βρεθούν και πάλι μαζί οι Spice Girls, όμως κάποιες θα πρέπει να κοπιάσουν για να ταιριάζουν στα γούστα της Βικτόρια Μπέκαμ! Η «Ρosh» θέλει όλες οι κοπέλες του γκρουπ να είναι «στυλάτες», γι αυτό βάλθηκε να αδυνατίσει όποια έχει περιττά κιλά. Φρόντισε, λοιπόν, να τους αποκαλύψει το μυστικό με το οποίο διατηρεί τη σιλουέτα της και έβγαλε ακόμα και πρόγραμμα δίαιτας για όποια το έχει ανάγκη.

Πολυ σκληρος και στο κρεβατι
Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» φαίνεται ότι έχει στιγματίσει για τα καλά τον Μπρους Γουίλις, που φροντίζει να δείχνει ότι δεν είναι σκληρός μόνο στις ταινίες, αλλά και στη ζωή του. Και κυρίως στην ερωτική του ζωή, αν αληθεύουν όσα υποστήριξε η ηθοποιός Νάντια Μπιόρλιν. Σύμφωνα με την 27χρονη ηθοποιό, ο Γουίλις μοιάζει με θηρίο όταν κάνει σεξ! Πολλές φορές έτυχε στη διάρκεια του πάθους του να σπάσει ακριβά διακοσμητικά του σπιτιού στο Μαλιμπού, αποκάλυψε η Νάντια, που περιέγραψε ακόμα και σπαρταριστές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους έκαναν έρωτα. Στο σαλόνι, στο μπάνιο, στην κουζίνα Στο μόνο σημείο του σπιτιού μάλλον που δεν είχαν βρεθεί φαίνεται ότι ήταν το υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μελαχρινής ηθοποιού, που ολοκλήρωσε τις αποκαλύψεις της για τα γούστα του Μπρους Γουίλις λέγοντας ότι του αρέσουν τα κόκκινα εσώρουχα, διότι δίνουν αγριάδα και σκανδαλίζουν.

Εβαλε πωλητηριο η Πάρις
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το σπίτι της Πάρις Χίλτον στο Χόλιγουντ! Η διάσημη ξενοδόχος λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή της αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να είναι πιο εγκρατής. Πρωταρχικό της μέλημα, λοιπόν, είναι να «ξεφορτωθεί» το σπίτι στο οποίο διοργάνωνε τα περίφημα πάρτι της, προσκαλώντας σε αυτό κάθε καρυδιάς καρύδι. Για να μπορέσει να πετύχει την αλλαγή στη ζωή της, έκρινε πως πρέπει να κόψει τις κακές συνήθειες των πάρτι και κατά συνέπεια αυτό το μεγάλο σπίτι, με το κακό κάρμα δεν της χρειάζεται! Η Πάρις θα μετακομίσει σε μια πιο ήσυχη περιοχή του Λος Άντζελες και ήδη ξεκίνησε την αναζήτηση για τη νέα κατοικία της. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πάντως, εάν και εφόσον υλοποιηθεί, θα κάνει τους γείτονες της διάσημης κληρονόμου να πανηγυρίζουν. Κι αυτό διότι είχαν βαρεθεί να κάνουν καταγγελίες στην αστυνομία του Λος Άντζελες για διατάραξη κοινής ησυχίας από τα πάρτι της Πάρις, αλλά και για τους ενοχλητικούς παπαράτσι, που κατασκήνωναν στο δρόμο κάνοντάς τους τη ζωή δύσκολη, ιδίως το τελευταίο διάστημα μετά την αποφυλάκιση της ιδιόρρυθμης ξανθιάς.

Φτερο και πουπουλο η Τζολί
Καμπανάκι κινδύνου έχει σημάνει για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία παρουσιάζεται πιο αδύνατη από ποτέ. Η 32άχρονη ηθοποιός συχνά πυκνά αισθάνεται αδυναμίες, ζαλίζεται και οι δικοί της άνθρωποι έχουν αρχίσει να ανησυχούν, καθώς δεν αποκλείουν να έχει πάθει νευρική ανορεξία. Από τα σχεδόν 60 κιλά που ζύγιζε πριν από λίγους μήνες έχει πέσει στα 45 (!) κι έχει χάσει τα «πιασιματάκια», που τόσο λάτρευε ο αγαπημένος της Μπραντ Πιτ. Ορισμένοι, μάλιστα, υποστηρίζουν πως αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, δεδομένου ότι η Αντζελίνα μοιάζει πολύ εύθραυστη, συνεχώς όπως λέει ο Πιτ αισθάνεται κουρασμένη και απορρίπτει τις προτάσεις του για να βρεθούν ερωτικά. Αν η κατάσταση συνεχιστεί, τότε δεν αποκλείεται η Αντζελίνα να δει το έτερον ήμισύ της να ψάχνει αλλού την αγκαλιά που του λείπει και αυτό είναι, πλέον, το «όπλο» που χρησιμοποιούν οι δικοί της άνθρωποι, προκειμένου να την πείσουν να αλλάξει ζωή.

Αλλαγη προτυπων
Υπόσχεση στον εαυτό του έδωσε ο Αντόνιο Μπαντέρας πως δεν πρόκειται να αφήσει τα παιδιά του να μοιάσουν στην Πάρις Χίλτον. «Δεν τους δίνω ό,τι μου ζητούν», αποκάλυψε, τονίζοντας ότι έχει συζητήσει μαζί τους και τους έχει εξηγήσει πως η ζωή δεν είναι όπως η εικόνα του Χόλιγουντ. «Δεν θέλω να έχουν πρότυπα όπως μερικά που κυκλοφορούν εκεί», πρόσθεσε ο Μπαντέρας, που μαζί με τη σύζυγό του Μέλανι Γκρίφιθ ευελπιστούν πως θα κρατήσουν τα παιδιά τους στο σωστό δρόμο.

Τσεκαρισμενο βιογραφικο
Σε γοργούς ρυθμούς χτυπάει η καρδιά της Σάρλοτ Καζιράγκι, καθώς έχει βρει τον άντρα της ζωής της. Ο 25άχρονος Άλεξ Ντελάλ ανήκει στην ελίτ των Άγγλων, με την οικογένειά του να έχει αρκετά εισοδήματα, αλλά αυτό δεν φαντάζει ικανό για να πάρει το «Ο.Κ.» από τους Γκριμάλντι. Και αυτό διότι το... βιογραφικό του Άλεξ δεν είναι και το καλύτερο. Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι Γκριμάλντι κάνουν λόγο για μπλεξίματά του με τον τζόγο, ενώ η σχέση του με την Ελίζαμπεθ Τζάγκερ κόρη του Μικ Τζάγκερ είχε προσφέρει αρκετές ειδήσεις στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Και το χειρότερο που του προσάπτουν είναι πως είχε εργαστεί ως μοντέλο!

Νέο μπλοκο στον Κρουζ
Μετά την άρνηση της Γερμανίας στον Τομ Κρουζ να υποδυθεί το συνταγματάρχη Φον Στάουφενμπεργκ (που είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Χίτλερ) και οι συγγενείς του Γερμανού αξιωματικού είπαν «όχι» στον Κρουζ. Ο γιος του φον Στάουφενμπεργκ δήλωσε πως δεν θέλει να ενσαρκώσει τον πατέρα του ένας φανατικός της σαϊεντολογίας.

Τον μαγεψαν τα παγωτα
Παγωτατζής θα γίνει ο Ρον, ο κολλητός φίλος του Χάρι Πότερ! Ο νεαρός Ρούπερτ Γκριντ, που υποδύεται τον Ρον στη γνωστή σειρά ταινιών, αγόρασε ένα αυτοκίνητο που πουλάει παγωτά δίχως, όπως είπε, να ξέρει πραγματικά για ποιο λόγο, αλλά τουλάχιστον θα έχει μια έτοιμη δουλειά αν δεν «πιάσει» ως ηθοποιός.

Επαιξε κι εχασε
Ούτε στο Λας Βέγκας δεν στέριωσε ο Μάικλ Τζάκσον. Ο ποπ σταρ γνωστοποίησε ότι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της κατοικίας που διέμενε εκεί, διότι ήθελε να αλλάξει εικόνες. Όμως, οι «κακές γλώσσες» λένε πως η απόφασή του αυτή έχει σχέση με την ακύρωση των εμφανίσεων που είχε προαναγγείλει.