Σε ρόλο παρουσιάστριας η Ζέτα Δούκα;

13.07.2007
Αν και πολλά είναι τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την παρουσίαση του «Fame story 5», φαίνεται ότι ένα όνομα-έκπληξη θεωρείται το επικρατέστερο αυτήν τη στιγμή...

Αν και πολλά είναι τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την παρουσίαση του «Fame story 5», φαίνεται ότι ένα όνομα-έκπληξη θεωρείται το επικρατέστερο αυτήν τη στιγμή... Μια ανάσα από το να αναλάβει την παρουσίαση του «Fame Story 5», λοιπόν, βρίσκεται η Ζέτα Δούκα!

Το όνομά της συζητιέται έντονα τις τελευταίες μέρες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και φαίνεται ότι η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός «παίζει» σοβαρά για την παρουσίαση του δημοφιλούς παιχνιδιού που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Αν και ακούγονται επίσης τα ονόματα της Σοφίας Αλιμπέρτη (η οποία όμως θα παρουσιάζει το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο 2») και της Ελεονώρας Μελέτη (αν και σκέφτονται ότι η υπερέκθεσή της λόγω «Πρωινού καφέ» ίσως κουράσει τον κόσμο), τελικά, σύμφωνα με όσα λέγονται σε κύκλους της showbiz που γνωρίζουν τα τηλεοπτικά σενάρια, το κανάλι αναζητάει άλλες λύσεις. Θέλει ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στον κόσμο, που να τα λέει, να τραγουδάει, να χορεύει και να είναι άφθαρτο τηλεοπτικά. Όμως, κάτι τέτοιο ενέχει ρίσκο, γι αυτό και φαίνεται ότι το κανάλι ψάχνει για έμπειρο πρόσωπο που να μπορεί να συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όχι να καθιερώσει έναν καινούργιο ή μια καινούργια star.

Ακούστηκε μάλιστα ακόμη και το όνομα του Νίκου Κουρκούλη για το ρόλο του παρουσιαστή σε περίπτωση που τελικά επιλέξουν να κάνει την παρουσίαση άντρας.

Η Ζέτα Δούκα, βέβαια, αποτελεί έκπληξη! Όπως όμως λένε αυτοί που ξέρουν, δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και ετοιμόλογη και με σοβαρές σπουδές, εκτός από την υποκριτική, στο τραγούδι και στο χορό.

Μάλιστα, μετά τη δημιουργία της «Ανάσας», της μη κερδοσκοπικής εταιρείας που ασχολείται με την ανορεξία και τις άλλες διατροφικές διαταραχές, η ηθοποιός έγινε πιο δημοφιλής και ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό, δείχνοντας την ευαισθησία της και το κοινωνικό της πρόσωπο. Εξάλλου, και στο σίριαλ «Πλάκα μου κάνεις» του ΑΝΤ1, στο οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, απέδειξε ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο, τσαγανό και τόλμη να κάνει καινούργια πράγματα.