ΗΟΤ SΡΟΤS

05.07.2007
Όλα βαίνουν καλώς με την εγκυμοσύνη της Κριστίνα Αγκιλέρα. Η διάσημη σταρ διανύει τον τρίτο μήνα κύησης και ήδη ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την άφιξη του νέου μέλους, αφού πήρε το «ΟΚ» από το γιατρό της ότι ξεπεράστηκαν οι 12 κρίσιμες πρώτες

Ειμέλεια: Νίκος Ζαμπάρας

ΠΗΡΕ ΤΟ «ΟΚ»
Όλα βαίνουν καλώς με την εγκυμοσύνη της Κριστίνα Αγκιλέρα. Η διάσημη σταρ διανύει τον τρίτο μήνα κύησης και ήδη ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την άφιξη του νέου μέλους, αφού πήρε το «ΟΚ» από το γιατρό της ότι ξεπεράστηκαν οι 12 κρίσιμες πρώτες εβδομάδες.

ΠΙΣΤΟΣ... ΜΑΘΗΤΗΣ
Αποφασισμένος να μάθει όλα τα μυστικά της σαϊεντολογίας δηλώνει ο Τζον Τραβόλτα, ο οποίος δεν διστάζει να πηγαινοέρχεται από το Λος Άντζελες στη Φλόριντα γι’ αυτόν το σκοπό. Τον τελευταίο καιρό ο 53χρονος ηθοποιός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έχει πετάξει από τη μία πλευρά των ΗΠΑ στην άλλη τουλάχιστον πέντε φορές, προκειμένου να βρεθεί στην έδρα της εκκλησίας της σαϊεντολογίας! Εκεί εργάζεται νυχθημερόν στα προγράμματα, τα οποία, όπως τονίζει, έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε τον βοηθούν να έχει μια καλύτερη ζωή.

ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ
Στράτα, στρατούλα για τη Σούρι. Η κόρη του Τομ Κρουζ έκανε τα πρώτα βήματά της επί γαλλικού εδάφους, με τον μπαμπά της να είναι δίπλα της συνεχώς κρατώντας την από το χεράκι. Ο διάσημος ηθοποιός δεν κρύβει ότι είναι «τρελαμένος» με την κορούλα του και, φυσικά, φροντίζει να είναι συνεχώς δίπλα της, ενώ ο ατζέντης του διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον ίδιο και τη σύζυγό του Κέιτ Χολμς να περιμένουν και δεύτερο παιδί.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Τσακώθηκαν σαν τα... κοκόρια οι κόρες του Ροντ Στιούαρτ, Κίμπερλι και Ρούμπι, με τους γιους του Μπομπ Μάρλεϊ, Ντάμιαν, Ζίζι και Τζουλιάν! Αιτία του καβγά ήταν το πρώτο τραπέζι στην αίθουσα VIPs γνωστού κλαμπ στο Λονδίνο. Η Κίμπερλι και η Ρούμπι είχαν κλείσει το τραπέζι για να γιορτάσουν τα 20ά γενέθλια της δεύτερης, αλλά, όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του κλαμπ δεν είχαν κάνει καλό προγραμματισμό κι έτσι το είχαν παραχωρήσει παράλληλα και στους γιους του Μάρλεϊ Οι τελευταίοι, λοιπόν, πλησίασαν το τραπέζι και με τη βοήθεια των σωματοφυλάκων τους προσπάθησαν να καθίσουν σε αυτό. Η μεγάλη κόρη του Στιούαρτ αντέδρασε και άρχισε να τους βρίζει, ενώ στην αίθουσα επικρατούσε πανικός. Καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρούσε κι έτσι δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι πρώτες ρίψεις ποτηριών (!), με τις κόρες του Στιούαρτ να βγαίνουν τελικά νικήτριες της μάχης. Φυσικά, το πάρτι είχε χαλάσει, ενώ η εορτάζουσα σίγουρα δεν θα ξεχάσει αυτά τα γενέθλια που γιόρτασε εν μέσω δακρύων.

ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ... ΨΙΛΟ
Δύσκολες ώρες περιμένουν τη Βικτόρια Μπέκαμ στο Λος Άντζελες. Η πρώην Spice Girl θέλει ντε και καλά να εντυπωσιάσει με τις στυλιστικές της επιλογές, αλλά όπως φαίνεται έχει ήδη γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Όχι, πάντως, θετικού, αφού σύμφωνα με επώνυμους στυλίστες της Πόλης των Αγγέλων, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τους περισσότερους διάσημους του Χόλιγουντ το χαμηλό προφίλ είναι το κλειδί της επιτυχίας και όχι η προσπάθεια για να δείξεις ότι διαθέτεις «γερό» πορτοφόλι! Μάλιστα, πίσω από την πλάτη της Βικτόρια τα γελάκια δίνουν και παίρνουν και δεν θα αργήσει η ώρα που η «Ρosh» θα αναγκαστεί να αλλάξει στυλιστικές συνήθειες, για να πλησιάσει τα δεδομένα που επιβάλλει η πόλη. Απλά ρουχαλάκια, που μπορείς να δεις ότι φοριούνται και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ και όχι επί καθημερινής βάσης ρούχα extreme, που θα κάνουν «μπαμ» στο μάτι και στους φωτογράφους! Κάτι τέτοια δεν αρέσουν στους Αμερικανούς και «αυτό το κορίτσι από το συγκρότημα», όπως την αναφέρουν συχνά πυκνά, τα κάνει σε υπερθετικό βαθμό.

ΜΕΘΥΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ
Τα ’τσουξε ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ πανηγυρίζοντας την ανάληψη της επιτήρησης των παιδιών του! Ο «ναυαγοσώστης» του «Βaywatch» ήταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Πάμελα Μπαχ για την κηδεμονία της 17χρονης Τέιλορ-Αν και της 14χρονης Χέιλι και πλέον αισθάνεται πιο ήρεμος, αφού τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει δεν έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση του δικαστηρίου. Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε αμέσως μετά την ανάληψη της κηδεμονίας να το ρίξει έξω, πίνοντας μερικά ποτηράκια παραπάνω Ή, για να ακριβολογούμε, μερικά μπουκαλάκια βότκα επιπλέον. Φυσικά, δεν άργησε να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, αναγκάζοντας τους φίλους του, που τον συνόδευαν στα «επινίκια», να ζητήσουν από τους σερβιτόρους να σταματήσουν να του προσφέρουν ποτά. Ο 54χρονος ηθοποιός παραπατώντας περνούσε από τραπέζι σε τραπέζι ικετεύοντας για λίγο αλκοόλ, ενώ στη συνέχεια άρχισε να βρίζει τους σερβιτόρους και τους φίλους του!

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΝΤΟ!
Ο Ρομπέρτο Καβάλι συνεχίζει να στηρίζει την Κέιτ Μος και τον αγώνα της για πλήρη απεξάρτηση. Ο διάσημος σχεδιαστής, λοιπόν, επέλεξε την 33χρονη Μος για να λανσάρει τις νέες του δημιουργίες, που έχουν καταβολές από την Αίγυπτο. Το μοντέλο παρουσιάστηκε με ένα φόρεμα αλά Κλεοπάτρα, οδηγώντας ωστόσο ένα «άγριο» τζιπ! Ο σχεδιαστής, πάντως, δεν αρκέστηκε μόνο στη Μος, αλλά πρόσφερε δουλειά και στο σύντροφό της, τον Πιτ Ντόχερτι, ο οποίος εμφανίστηκε με στυλ Μάρλον Μπράντο.

ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
Μια μεγάλη οριζόντια ουλή στην κοιλιά πρόδωσε τον Τζορτζ Κλούνι, που, σύμφωνα με τους κουτσομπόληδες του Χόλιγουντ, έκανε λιποαναρρόφηση στο στομάχι. Ο 46άχρονος ηθοποιός έκανε μεγάλο αγώνα για να χάσει τα κιλά που πήρε για τις ανάγκες της ταινίας «Syriana» και, όπως υποθέτουν, μπορεί τελικά να τα κατάφερε με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Σταν Ρόζενφελντ υποστηρίζει ότι η επέμβαση εξυπηρετούσε άλλους σκοπούς και ότι μάλλον οφείλεται στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση του. Μάλιστα, διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση της λιποαναρρόφησης. Το θέμα είναι ποιος τον πιστεύει!

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Μαζί ως το θάνατο θα παραμείνουν η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός. «Ο έρωτάς μας ήταν με την πρώτη ματιά και παραμένει πολύ έντονος», τόνισε η Τζόουνς, που διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Η ηθοποιός έχει ως «οδηγό» της τους γονείς της, που παραμένουν μαζί για περισσότερο από 40 χρόνια!

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ
Ένα? δωράκι αξίας 7.500 ευρώ έκανε η Τζέρι Χάλιγουελ στη Μέλανι Μπράουν, όταν η τελευταία πληροφορήθηκε πως οι εξετάσεις DNA έδειξαν πως ο Έντι Μέρφι είναι ο πατέρας του παιδιού της! Το κολιέ που πρόσφερε η Τζέρι στη «Μel Β» έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς και αυτή μεγαλώνει ένα παιδί, του οποίου δεν έμαθε ποτέ ποιος είναι ο πατέρας.

ΝΤΟΥΕΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ
Στην τελική ευθεία έχουν μπει η Έβα Λονγκόρια και ο καλός της Τόνι Πάρκερ για το γάμο τους. Ο μπασκετμπολίστας, πάντως, φρόντισε να κάνει ένα πρώτης τάξεως δώρο στην καλή του για τη μέρα του γάμου τους, αφού έκλεισε τους Λάιονελ Ρίτσι και Τζέιμι Φοξ, προκειμένου να τραγουδήσουν στην τελετή!