Κατερίνα Ευαγγελινού: "Θα φτάσω ψηλά"!

20.06.2007
Το στέμμα της Μις Ελλάς της πάει και της ανήκει δικαιωματικά. Αν όμως πιστεύετε ότι όλες οι πριγκίπισσες των καλλιστείων έχουν και ανάλογο τουπέ, στην περίπτωση της Κατερίνας Ευαγγελινού πέφτετε σίγουρα έξω.

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου, φωτό: Μαρία Μαράκη

Στη συνέντευξη που μας έδωσε υποστήριξε ότι μετά τον τίτλο δεν ζει σε κάποιον άλλον πλανήτη μακρινό και παραμυθένιο, αλλά βιώνει μια ήρεμη ένταση! Σχήμα οξύμωρο, αλλά ένα κανονικό κορίτσι όπως η Κατερίνα δεν θα μπορούσε παρά να εξακολουθεί να έχει τη δική της φυσιολογική καθημερινότητα, χωρίς βεντετισμούς, επιδεικτικές «απογειώσεις» και ανασφάλειες. Αντίθετα με ό,τι μπορεί να φαντάζεστε, η Μις Ελλάς 2007 είναι σπιτόγατος και μας δίνει ακόμη και συνταγές μαγειρικής!

Τη συναντήσαμε ένα μεσημέρι στο Κολωνάκι, στο κομμωτήριο «Ραφαέλ», και περπατήσαμε στους δρόμους του σικάτου quartier, όπου εντοπίσαμε και τη ροζ μοτοσικλέτα της σέξι οδοντιάτρου Χριστίνας Ιακωβίδου.

«Είμαι ευχαριστημένη με τον τίτλο που πήρα, γιατί, όπως έχει πει και η Βάνα Μπάρμπα, η Σταρ Ελλάς κάνει έναν καλό γάμο και η Μις Ελλάς μια καλή καριέρα», μας είπε σχετικά με τον τίτλο της, αν και, όπως μας εξομολογήθηκε, ο λόγος που έχει παρακούσει πολλές φορές τον αυστηρό στρατιωτικό πατέρα της ήταν όποτε εκείνος επέμενε η Κατερίνα να πάρει μέρος στα καλλιστεία.

Κι αυτό γιατί από μικρή δεν ήθελε ούτε να ακούσει για τίτλους ομορφιάς και δεν είχε καμία προδιάθεση για να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Παρ όλα αυτά, στη Β Λυκείου ξαφνικά άλλαξε γνώμη και έφταιγε το γονίδιο της μητέρας της που «δούλευε» μέσα της, όπως είπε. Ο λόγος ήταν ότι «και η μητέρα μου υπήρξε μοντέλο». Τότε λοιπόν ήταν που κέρδισε και τον πρώτο τίτλο ομορφιάς, αυτόν της Μις Γιανγκ.

«Συγγνώμη, αλλά το κινητό μου χτυπάει χωρίς να παίρνει ανάσα. Μετά τα καλλιστεία χτυπάει ασταμάτητα και είμαι σε ένα μόνιμο άγχος», μας είπε απλά και ευγενικά προκαλώντας την επόμενη ερώτηση για το αν νιώθει καθόλου ντίβα, αφού αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα συναντάει κανείς σε μια Μις Ελλάς.

«Στη δουλειά μας λένε ότι χρειάζεται να το παίζεις και λίγο ντίβα, αλλά μάλλον μου είναι δύσκολο να την ψωνίσω», ήρθε η απάντηση.

Όσο για το τι τη ρίχνει ψυχολογικά;

«Με διώχνει μακριά η κατσουφιά των ανθρώπων. Σιχαίνομαι τους κατσούφηδες που με έχουν απορρίψει με αγένεια. Τρέχω από το πρωί ως το βράδυ για να πάρω μια δουλειά και αν δεν τους κάνω, μπορούν να μου το πουν, αλλά ευγενικά. Η κακή συμπεριφορά δείχνει τη μιζέρια της ψυχής τους. Ευτυχώς, όμως, έχω τα ψυχικά εργαλεία που με βοηθάνε να χειριστώ τις απογοητεύσεις».

Μα είναι δυνατόν με τέτοια εμφάνιση να έχει απογοητεύσεις;

«Φυσικά! Έχω χάσει δουλειές και με έχουν στείλει σπίτι μου έπειτα από ένα κάστινγκ. Όσο όμορφη και να είσαι και όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, η απόρριψη είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Όμως, η απόρριψη δεν με ακυρώνει. Αντίθετα, επιβεβαιώνομαι ότι έχω το θάρρος να παλέψω».

Η Κατερίνα Ευαγγελινού κάνει μόντελινγκ στην Ελλάδα και σημαντικά επαγγελματικά βήματα στη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα σπουδάζει Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, αναμένοντας τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό Μις Κόσμος που θα γίνει το Νοέμβριο στην Κίνα.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τα μυστικά της Κατερίνας

  • Η αμαρτία της: «Το φαγητό. Είμαι σπιτόγατος και αυτοσχεδιάζω μανιωδώς στην κουζίνα».
  • Η σπεσιαλιτέ της: «Τα σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα, μανιτάρια και ψιλοκομμένες πατάτες».
  • Η αμαρτωλή σκέψη που κάνει συχνά: «Να με κλειδώσουν μια νύχτα μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο. Λατρεύω τα γλυκά και, όταν θα με βγάλουν το πρωί,δεν θα υπάρχει σώα ούτε μια τούρτα».
  • Το χόμπι της: «Το βόλεϊ, που τρελαινόμουν να παίζω από μικρή».