Ανεπιθύμητη η Τζούλια Ρόμπερτς στο Μπαλί

19.10.2009
Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε για άλλη μια φορά η Τζούλια Ρόμπερτς ( Julia Roberts), με αφορμή τα γυρίσματα της καινούργια της ταινίας " Eat, Pray, Love".

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε για άλλη μια φορά η Τζούλια Ρόμπερτς ( Julia Roberts) με αφορμή τα γυρίσματα της καινούργια της ταινίας "Eat, Pray, Love".

Δεκάδες εξαγριωμένοι Ινδονήσιοι χωρικοί έκλεισαν το δρόμο στο συνεργείο γυρισμάτων της ταινίας, όταν αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει το χωριό "Bentuyung" στο Μπαλί.

Η πρόσβαση ήταν αδύνατη και οι ντόπιοι τους ζητούσαν 32.000 δολάρια για να ανοίξουν τους δρόμους.

Όπως δήλωσε ο αρχηγός της περιοχής Tjokorda Oka Arha Ardana Sukawati, όλα ήταν θέμα μιας παρεξήγησης:

"Έγινε παρεξήγηση. Το επιτελείο με εξοπλισμό 20 φορτηγών έφτασε νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη των γυρισμάτων στις 10 Νοεμβρίου, γι΄αυτό και οι χωρικοί τους μπλόκαραν τον δρόμο".

Απαίτησαν 300 εκατομμύρια ρούπια (περίπου 32.000 δολάρια) για να επιτρέψουν τα γυρίσματα στην περιοχή τους. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση και τους είπα ότι αυτό είναι αδύνατον". Τελικά το επεισόδιο είχε αίσιο τέλος με την συμβολή του αρχηγού που κατάφερε να κατευνάσει τις αντιδράσεις και ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

"Όλα είναι μια χαρά τώρα. Οι κάτοικοι καλωσορίζουν την ηθοποιό και το συνεργείο στο χωριό μας. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ξένες παραγωγές έχουν κάνει γυρίσματα στην περιοχή μας. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα"!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρόμπερτς έρχεται σε σύγκρουση με ένα λόχο κατοίκων.

Πρόσφατα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ίδιας ταινίας "Eat, Pray, Love", οι πιστοί του χωριού Πατάουντι (Pataudi) λίγα χιλιόμετρα έξω από το Δελχί, ξέσπασαν εναντίον της 42χρονης ηθοποιού.