Η τραγική ιστορία της Ανθής

20.10.2009
Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του «Νext Top Model», του νέου ριάλιτι του ANT1, και πολλοί ήδη τη θεωρούν φαβορί για την τελική τριάδα.

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του «Νext Top Model», του νέου ριάλιτι του ANT1, και πολλοί ήδη τη θεωρούν φαβορί για την τελική τριάδα. Η 18άχρονη Ανθή έχει προσπαθήσει αρκετά για να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ με κύριο «όπλο» το χαμόγελό της. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτό!

Η νεαρή κοπέλα είχε μια τεράστια απώλεια στην τρυφερή ηλικία των 16 και, όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά, μέχρι και σήμερα δεν την έχει ξεπεράσει. Η πανέμορφη Ανθή γύριζε στο σπίτι της όταν βρήκε τον πατέρα της νεκρό. Το σοκ που υπέστη ήταν τεράστιο και πολύ περισσότερο για έναν άνθρωπο που βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας. Η αγάπη που είχε για τον πατέρα της ήταν τέτοια που την οδήγησε να κάνει τατουάζ στο αριστερό της χέρι το όνομά του και την ημερομηνία που «έφυγε» από κοντά της.

Οι συμπαίκτριες της Ανθής έχουν συγκινηθεί ιδιαίτερα με την προσωπική της ιστορία. Το ίδιο ισχύει και για τους κριτές αλλά και για τη Βίκυ Καγιά, που έχει αποφασίσει να ασχοληθεί προσωπικά με την κάθε κοπέλα. Όσον αφορά τα νούμερα της πρεμιέρας του «Νext Top Model», πήγε αρκετά καλά, με συνολικό μέσο όρο τηλεθέασης 21,9% και 28,3% στα νεανικά κοινά (15-44 ετών).