Πρόβα γάμου για Λαμπίρη

16.10.2009
Ποιο είναι το πρώτο βήμα πριν από το γάμο; Η συμβίωση. Το αποφάσισαν, λοιπόν, η Χριστίνα Λαμπίρη με τον αγαπημένο της Θανάση Αδαμόπουλου να το δοκιμάσουν.

Ποιο είναι το πρώτο βήμα πριν από το γάμο; Η συμβίωση. Το αποφάσισαν, λοιπόν, η Χριστίνα Λαμπίρη με τον αγαπημένο της Θανάση Αδαμόπουλου να το δοκιμάσουν. Αυτό τουλάχιστον λένε άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον και μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2010!

Είναι ο πιο super star έρωτας της σοουμπίζ. Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το ΛΟΙΠΟΝ, η Χριστίνα Λαμπίρη είναι ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο με τον κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο. Ήταν μια φιλία χρόνων, με αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια, που εξελίχθηκε σε ένα πολύ δυνατό αίσθημα.

Όσοι τους ξέρουν και τους έχουν δει να κυκλοφορούν μαζί στο Πικέρμι μιλάνε για ένα πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι. Τελευταία οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η σχέση τους έχει δέσει ακόμα περισσότερο και ετοιμάζονται να ζήσουν μαζί. Μάλιστα, λέγεται ότι βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους χώρο, όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους. Όπως συζητιέται έντονα στο Πικέρμι, πρόκειται για ένα σπίτι στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας με καταπληκτική θέα στη θάλασσα, το οποίο ανήκει στον κοινοτάρχη Πικερμίου και ανακαίνισε εκ βάθρων.

Προς το παρόν η Χριστίνα μένει στο σπίτι της στην Ανάβυσσο, αλλά σύντομα αναμένεται να μετακομίσει και να γίνει κάτοικος Ραφήνας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μπορεί μεν να μην έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση γάμου, αλλά με τη... φόρα που έχει ο έρωτάς τους είναι μάλλον κάτι τυπικό. Οι ίδιοι, πάντως, κρατάνε χαμηλούς τόνους και επτασφράγιστα τα μυστικά τους, ενώ εμφανίζονται ελάχιστα σε δημόσιους χώρους, όπως πρόσφατα που διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η κυρία «Super Star» άλλωστε έχει παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι με τον κύριο Αδαμόπουλο και περνάνε περίφημα. Τόσο, που, όπως λένε άτομα που τους γνωρίζουν, θέλουν να είναι συνεχώς μαζί... Εξ ου και η πρόβα τζενεράλε με τη συμβίωση πριν προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα του γάμου. Σύμφωνες με τα σχέδιά τους φαίνεται ότι είναι και οι κόρες τους, που έχουν γνωριστεί και τα πάνε μια χαρά.