Η Τάιρα Μπανκς πέταξε κιλά, εξτένσιον και ρούχα

13.10.2009
Νέο γυμνό ξεκίνημα κάνει το πρώην μοντέλο και οικοδέσποινα του αμερικάνικου σόου "America' s Next Top Model" Τάιρα Μπάνκς (Tyra Banks) που έχασε τα 15 κιλά με τα οποία είχε φορτωθεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Νέο γυμνό ξεκίνημα κάνει το πρώην μοντέλο και οικοδέσποινα του αμερικάνικου σόου "America' s Next Top Model" Τάιρα Μπάνκς (Tyra Banks) που έχασε τα 15 κιλά με τα οποία είχε φορτωθεί τα τελευταία 2 χρόνια.

"Νιώθω καταπληκτικά χωρίς ρούχα" δηλώνει με καμάρι η Τάιρα Μπάνκς (Tyra Banks). Το πρώην μοντέλο της "Victoria Sectret" είχε ανέβει τέσσερα νούμερα στα ρου΄χα της από τότε που εγκατέλειψε τις πασαρέλες.

Είχε μάλιστα προκαλέσει αίσθηση η φωτογραφίας της με ολόσωμο μαγιό από τις διακοπές της το 2007, που δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό της. Αν και τότε υποστήριζε ότι ένοιωθε άνετα με τα παραπανίσια της κιλά, τώρα προτιμά την λεπτότερη εκδοχή της:

"Πάντα ένοιωθα άνετα χωρίς ρούχα. Όταν έλεγα στον κόσμο να φιλήσει τα χοντρά οπίσθια μου, το εννοούσα αφού συνέχισα να απολαμβάνω το παγωτό μου και να τρώω την σαλάτα μου με σάλτσα, κρουτόν και μπέϊκον.

Όμως, δέχθηκα σκληρή κριτική, την εποχή που το μόντελινγκ μαστίζεται από τα ανορεξικά μοντέλα. Έπαιρνα γράμματα από κορίτσια που με θαύμαζαν γιατί δεν ήμουν το πρότυπο της κοκαλιάρας. Όταν λοιπόν κάποιοι έγραφαν ότι το σώμα μου είναι "σιχαμένο" και "άσχημο", αναρωτιέμαι πως θα ένοιωθαν αυτά τα κορίτσια;

Έχω καταφέρει να κερδίσω εκατομμύρια από το σώμα μου. Μπορώ να το διαχειριστώ όπως θέλω. Αυτό που με πονάει είναι κακόβουλα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες μου".

Στην συνέχεια η Τάιρα παραδέχεται ότι μπήκε στον πειρασμό να αδυνατίσει αλλά μόνο με σκοπό για ανανέωσει την εμφάνιση της ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς:

"Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσω περισσότερο με λιγότερα κιλά. Κοιμάμαι καλύτερα, ροχαλίζω λιγότερο και έχω μεγαλύτερη ενέργεια όταν γυμνάζομαι".

Εκτός όμως από τα παραπανίσια κιλά, το 34χρονο μοντέλο, απαλλάχτηκε και από τα εξτέσιον. Αφήνοντας τα μαλλιά της στο φυσικό σγουρό τους στυλ, στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν του "Tyra Banks Show", η μαύρη καλλονή γοήτευσε τους πάντες.

Όπως μάλιστα δήλωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Λάρι Κίνγκ(Larry King):

"Από 17χρονών έδινα μάχη να τιθασεύσω τα σγουρά μαλλιά μου, φορώντας ψεύτικα εξτένσιον. Αυτό με κούρασε και ήθελα να δείξω στον κόσμο τον πραγματικό μου εαυτό. Πως είμαι όταν βγαίνω από το μπάνιο και έχω λουστεί. Ένοιωσα απελευθερωμένη".