Γέννησε κοριτσάκι η Χάιντι Κλουμ

13.10.2009
Το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι, το σούπερ μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ (Heidy Klum). Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, ενώ η μικρή Λου Σάμουελ (Lou Samuel) όπως θα την ονομάσουν, είναι το τέταρτο παιδί του ζευγαριού.

Το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι, το σούπερ μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ (Heidy Klum).

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, ενώ η μικρή Λου Σάμουελ (Lou Samuel) όπως θα την ονομάσουν, είναι το τέταρτο παιδί του ζευγαριού.

Ο σύζυγος της Κλουμ και τραγουδιστής Σιλ (Seal) εξέφρασε τα συναισθήματά του, σε γραπτή ανακοίνωσή του χτες το βράδυ:

"Είναι πολύ δύσκολο να φανταστείς πώς θα αγαπήσεις ακόμα ένα παιδί, όσο αυτά οπυ έχεις ήδη. Όποιος έχει οικογένεια, μπορεί να στο επιβεβαιώσει. Που να βρει κανείς την παραπανίσια αγάπη που χρειάζεται; Ειδικά, αν αγαπάς τα παιδιά σου, με όλη τη δύναμη της καρδιάς σου.

Η Λου Σουλόλα Σάμουελ (Lou Sulola Samuel) γεννήθηκε και από τη στιγμή που μας κοίταξε στα ματιά, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η ομορφιά της δεν περιγράφεται με λόγια και είμαστε περήφανοι που διάλεξε εμάς για να την βλέπουμε να μεγαλώνει στα χρόνια που θα έρθουν.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Σιλ είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Κλουμ στην διάρκεια συναυλίας του, αφήνοντας έκπληκτο ακόμα και το διάσημο μοντέλο. Η 36χρονη Χάιντι είχε ομολογήσει τότε, ότι η κίνηση του συζύγου της την είχε αιφνιδιάσει.

Πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του διάσημου σόου "Project Runaway" έκανε αίτηση για να πάρει το επώνυμο του συζύγου της Σιλ.

Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2005 και εκτός από την νεογέννητη Λου, έχει αποκτήσει 3 παιδιά ακόμα: το Γιόχαν (Johan) ηλικίας 2 ½ ετών, τον τετράχρονο Χένρι (Henry) και την πέντε ετών κορούλα τους Λένι (Leni).