Η Όπρα απέλυσε τη σέξυ αεροσυνοδό

12.10.2009
Την αεροσυνοδό της απέλυσε η Οπρά Γουίφρει (Oprah Winfrey), η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον πιλότο του ιδιωτικού της τζετ εν ώρα πτήσης.

Την αεροσυνοδό της απέλυσε η Οπρά Γουίφρει (Oprah Winfrey), η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον πιλότο του ιδιωτικού της τζετ εν ώρα πτήσης.

Από τη μεριά της, η 39χρονη πρώην υπάλληλος θεωρεί άδικη την απόλυση, και διεκδικεί την χαμένη της αξιοπρέπεια στα δικαστήρια.

"Αυτή η ιστορία είναι ένα ψέμα", ισχυρίζεται η πρώην αεροσυνοδός στην μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της πρώτης κυρίας της αμερικάνικης τηλεόρασης, συμπληρώνοντας:

"Πρόκειται για ένα ψέμα που κατασκεύασε μια άλλη αεροσυνοδός -που τυχαίνει να είναι βαφτισιμιά της Γουίνφρει- με σκοπό να με εκτοπίσει από την δουλειά".

Η 39χρονη αεροσυνοδός και ο 57χρονος πιλότος απολύθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, γιατί είχαν βάλει το αεροπλάνο στον "αυτόματο" και επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια στους αιθέρες!

Στην μήνυση που κατέθεσαν στο Σικάγο διεκδικώντας πάνω από 200.000 λίρες αποζημίωση από την πρώην εργοδότρια τους, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι πέρασε από την ανιχνευτή ψεύδους για το "κατά πόσον έκαναν σεξ εν ώρα πτήσης".

Η 39χρονη αεροσυνοδός συμπληρώνει με παράπονο:

"Οι κατηγορίες είναι ψευδείς και η Όπρα το γνωρίζει καλά. Την ώρα που υποτίθεται ότι γινόταν το ερωτικό παιχνίδι, το αεροπλάνο βρισκόταν στο έδαφος για ανεφοδιασμό και εγώ εξυπηρετούσα την παρουσιάστρια και τους καλεσμένους της, δίνοντάς τους μαξιλάρια για την πτήση".

Η τηλεπαρουσιάστρια που διαθέτει για τις μετακινήσει της πολυτελές ιδιωτικό τζετ αξίας 27 εκατομμυρίων δολαρίων, αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση.