Απόβαση στο νησί που ποτέ δεν κοιμάται

29.05.2007
Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το νησί που δεν κοιμάται ποτέ; Κι ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει ντυθεί με την πιο καλοκαιρινή της διάθεση
Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το νησί που δεν κοιμάται ποτέ; Κι ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει ντυθεί με την πιο καλοκαιρινή της διάθεση, ένα νησί, σημείο συνάντησης των απανταχού celebrities - διεθνών και εγχώριων -, όχι μόνο κάνει ήδη τις... πρώτες βουτιές, αλλά και φιλοξενεί στα στενά σοκάκια του τα πιο καυτά, ανομολόγητα μέχρι στιγμής, «ειδύλλια» της σόουμπιζ.

1. «Επώνυμα» τετράποδα τρώνε μόνο παγωτό
Όταν ο υδράργυρος αγγίζει τους 35 οC υπό σκιάν, στα διάσημα μυκονιάτικα σοκάκια υπάρχει καλύτερος τρόπος να δροσιστείς από μια δροσερή γλυκιά απόλαυση; Αυτό προτίμησε η επιτυχημένη Μάρα Μεϊμαρίδη παρέα με τους φίλους της αλλά και τα υπέροχα τετράποδά της. Εδώ τα φώτα έκλεψε, φυσικά, η περίφημη σκυλίτσα «Μινιόν». Μπορεί την περασμένη χειμερινή τηλεοπτική σεζόν να παρακολουθούσαμε τη Μάρα με κομμένη ανάσα στις «Ιστορίες μυστηρίου», για το καλοκαίρι όμως σχεδιάζει να ηρεμήσει από την ένταση και τις καθημερινές υποχρεώσεις της. Γι’ αυτό, όπως μαθαίνουμε, σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει σπίτι στη Μύκονο. Στη φωτογραφία δίπλα της ποζάρει το αγαπημένο ζευγάρι της Χριστίνας και του Κώστα Ξανθουδάκη, γνωστοί στο νησί για τις μεσιτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

2. Η Χρυσάνθη με το νέο αμόρε
Από τους πρώτους που θέλησαν να «γευτούν» την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του νησιού των ανέμων ήταν και το «χρυσό» κορίτσι της πασαρέλας Χρυσάνθη Ντάφλα.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να περπατά με χαλαρή διάθεση και ανοιξιάτικο ντύσιμο ?με έναν πρωινό ήλιο με δόντια? σε παραλία με το καινούργιο της αμόρε, τον Δημήτρη Χατζηαράπογλου, ιδιοκτήτη του πολύ επιτυχημένου σημείου συνάντησης των celebrities, του «Μint», που βρίσκεται απέναντι από το Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου. Στην πρώτη του ουσιαστικά δημόσια εμφάνιση το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ. Δεν δίστασαν μάλιστα, χωρίς να καταλάβουν βέβαια ότι τους παρακολουθεί ο φωτογραφικός φακός, να δείξουν τον έρωτά τους με ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στις παρέες των πρώτων παραθεριστών που είχαν καταλάβει τις ξαπλώστρες από το χάραμα, δηλαδή στις12 το μεσημέρι. Τότε άλλωστε ξυπνάνε από τις βραδινές κραιπάλες οι επισκέπτες του πιο διάσημου κυκλαδίτικου νησιού.

3. Ερωτευμένοι στην ίδια ξαπλώστρα
Στις 4 Ιουλίου έχουν επέτειο γάμου και έχουν αρχίσει να οργανώνουν ξέγνοιαστες εξορμήσεις, όταν και εφόσον οι έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέψουν. Είναι σίγουρα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του εγχώριου jet set και το αποδεικνύουν σε κάθε περίσταση. Ο λόγος για τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη, που έκαναν την πρώτη τους ηλιοθεραπεία το Σάββατο 12 Μαϊου, φυσικά μοιραζόμενοι την ίδια ξαπλώστρα. Και αυτό πού αλλού; Στην Ψαρρού, βέβαια, που μαζεύει τα πιο hot ονόματα της σόουμπιζ!

4. Χτίζοντας πύργους στην άμμο
Μπορεί να έχουν περάσει γύρω στα 8 χρόνια από τότε που η Μαρία Καλάβρια-Φάις μεσουρανούσε με το καλλίγραμμο κορμί της στις πασαρέλες του Αρμάνι, ωστόσο στο πιο πρόσφατο φωτογραφικό ενσταντανέ που σας παρουσιάζουμε δείχνει σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από πάνω της! Με κορμί που θα ζήλευε και το πιο φιλόδοξο διεθνούς φήμης top model, έκανε το πρώτο μπάνιο της παρέα, φυσικά, με τα παιδιά της. Εκείνο το ζεστό πρωινό, μάλιστα, θέλησε να επιβλέψει τα «αρχιτεκτονικά» σχέδιά τους στην άμμο.