Φήμες για δεύτερο παιδί

23.05.2007
Τo έχει δηλώσει ο Πασχάλης Τσαρούχας ότι η Θεοφανία Παπαθωμά είναι η γυναίκα της ζωής του και πως μόλις ξεπεταχτεί ο γιος τους θέλουν να αποκτήσουν κι άλλο μωρό. Εδώ και μερικές μέρες, λοιπόν, έχουν φουντώσει οι φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που θέλουν τη Θεοφανία Παπαθωμά έγκυο στο δεύτερο παιδί τους.

Αν και ο μικρούλης είναι μόλις 8 μηνών και μάλιστα θα τον βαφτίσουν το καλοκαίρι κρατάνε το όνομα που θα του δώσουν ως επτασφράγιστο μυστικό, φαίνεται ότι οι γονείς του έβαλαν πλώρη να του χαρίσουν σύντομα ένα αδελφάκι. Άλλωστε, και η Θεοφανία Παπαθωμά έχει δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον Πασχάλη και θέλει να κάνουν μεγάλη οικογένεια.

Έτσι, αν ευσταθούν οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, το ζευγάρι θα έχει το χειμώνα άλλον έναν άγγελο στο σπίτι του. Πάντως, αν κρίνουμε από την πρώτη φορά και, όπως λένε άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος, πριν το ζευγάρι σιγουρευτεί ότι όλα βαίνουν καλώς δεν πρόκειται να ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός. Όπως άλλωστε έκαναν και στην πρώτη εγκυμοσύνη της Θεοφανίας, που το ανακοίνωσαν όταν σιγουρεύτηκαν ότι όλα πάνε καλά και η ηθοποιός αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω εγκυμοσύνης από το θέατρο όπου παρουσίαζαν με μεγάλη επιτυχία το «Rocky Horror Show». Η Θεοφανία επέστρεψε δριμύτερη στην τηλεόραση κάνοντας ένα guest στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», ενώ ήδη συζητάει διάφορες προτάσεις για το χειμώνα. Αν όμως τους έχει τελικά επισκεφτεί ξανά ο πελαργός, θα μείνει στο σπίτι, καθώς έχει αποδείξει ότι για εκείνη μετράει η οικογένεια και η μητρότητα πάνω απ όλα.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το ζευγάρι για να επιβεβαιώσουμε την είδηση, αλλά δεν μπορέσαμε να τους εντοπίσουμε. Μάθαμε, όμως, ότι βρίσκονταν στις Σέρρες και στη μαμά της Θεοφανίας για μερικές μέρες.