Τη γλίτωσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ!

09.10.2009
Η ηθοποιός ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η εγχείριση καρδιάς στην οποία υπέστη πήγε "τέλεια" και ότι νιώθει σαν να έχει μέσα της "ένα ολοκαίνουργο ρολόι".

Η 77χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η εγχείριση καρδιάς στην οποία υπέστη πήγε "τέλεια" και ότι νιώθει σαν να έχει μέσα της "ένα ολοκαίνουργο ρολόι".

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) δημοσίευσε την ανακοίνωση μέσω Twitter, το οποίο έχει πλέον αντικαταστήσει τον εκπρόσωπο της στην επικοινωνία της με το κοινό. Όπως είχε αποκαλύψει την Τρίτη, επρόκειτο να νοσηλευτεί προκειμένου να της εμφυτευτεί μια βαλβίδα που αποτρέπει το αίμα από το να επιστρέφει στην καρδιά μέσω της μητροειδούς βαλβίδας.

"Αγαπητοί φίλοι, η επέμβαση καρδιάς μου πήγε τέλεια", έγραψε: "Είναι σαν να έχω ένα ολοκαίνουργο ρολόι. Ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας. Ξέρω ότι βοήθησαν. Αγάπη, Ελίζαμπεθ".

Η Τέιλορ διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια πριν πέντε χρόνια, ενώ υποφέρει από προβλήματα με την πλάτη της και έχει εγχειριστεί για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της χρησιμοποιεί συχνά αναπηρικό καροτσάκι.