Έρχεται και η δεύτερη κόρη

12.10.2009
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται βάλθηκε να γίνει πολύτεκνος.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται βάλθηκε να γίνει πολύτεκνος. Σε λιγότερο από δύο μήνες περίπου θα έχουμε μαζί μας τη δεύτερη κόρη μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Περιμένουμε με αγωνία και προετοιμαζόμαστε με την Άννα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς μας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Αυτά μας δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Μάλιστα, αυτόν τον καιρό φροντίζει να βρίσκει ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώνει στις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και την κορούλα του. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς, αφού πρόσφατα πρόσθεσε στο πρόγραμμά του και έναν καινούργιο... ρόλο, εκείνον του δασκάλου. Πρόκειται να συνεργαστεί με σχολή θεάτρου, για να διδάξει στο «νέο αίμα» των καλλιτεχνών.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης καταφέρνει να τα φέρνει όλα εις πέρας, αφού όσοι τον γνωρίζουν επιβεβαιώνουν ότι ξέρει να βάζει προτεραιότητες.

Φυσικά, πρώτη του προτεραιότητα αυτόν τον καιρό είναι να βοηθήσει την Άννα, γι’ αυτό βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, ενώ περνούν πολύ χρόνο με την κορούλα τους, καθώς καθημερινά ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα μαζί της. Ρ.Σ.