Τίνος είναι τελικά η τσάντα Πάρις;

03.09.2010
Σαν χέλι ξεγλιστράει μέχρι στιγμής από το χέρι της αστυνομίας η 29χρονη κοσμική κληρονόμος. Και, όπως φαίνεται η ατάκα: "Η τσάντα δεν ήταν δική μου" την έχει γλιτώσει δύο φορές από κατηγορίες σχετικά με ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν εκεί, χωρίς εκείνη να ξέρει το παραμικρό. Είδε φως και μπήκε σαν να λέμε...


Σαν χέλι ξεγλιστράει μέχρι στιγμές από το χέρι της αστυνομίας η 29χρονη κοσμική κληρονόμος. Και, όπως φαίνεται η ατάκα: "Η τσάντα δεν ήταν δική μου" την έχει γλιτώσει δύο φορές από κατηγορίες σχετικά με ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν εκεί, αλλά χωρίς εκείνη να ξέρει το παραμικρό. Είδε φως και μπήκε σαν να λέμε...

Όμως, επειδή καιρός έχει γυρίσματα, μπορεί και να ήρθε ο καιρός να την πατήσει και η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). Εκτός από την αγάπη της για τη δημοσιότητα, η Πάρις είναι γνωστή και για την εξάρτηση που έχει από το Twitter της. Χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώσει τους "οπαδούς" της σχετικά με το καθετί που συμβαίνει στη ζωή της. Και μάλιστα με ευλαβικό τρόπο, πράγμα, όμως που μπορεί πολύ γρήγορα να μετανιώσει.

Γιατί, μεταξύ άλλων, είναι και ξεχασιάρα. Στις 15 Ιουλίου ανέβασε στη σελίδα της φωτογραφία του νέου της αποκτήματος. Πρόκειται για μια μικρή τσάντα Chanel την οποία συνόδευε η εξής λεζάντα: "Λατρεύω την καινούρια μου Chanel τσάντα που αγόρασα σήμερα".

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς βρε, Πάρις! Δεν το ξέρεις; Γιατί σήμερα, έρχεται το δίκτυο Radaronline, που υποστηρίζει ότι αυτή είναι η τσάντα την οποία "απαρνήθηκε" η ξανθιά κληρονόμος μετά την τελευταία σύλληψή της στο Λας Βέγκας.

Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το πλήγμα για τη Χίλτον θα είναι τεράστιο αφού το "άλλοθι" της -αν μπορούμε να το πούμε έτσι- θα καταρρεύσει και μάλιστα μεγαλοπρεπώς, από το ίδιο της το χεράκι.

Σύμφωνα με το Radaronline, υπάρχει μια φωτογραφία από τη νύχτα της σύλληψης, αλλά είναι σχετικά θολή και η τσάντα δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Από το λογότυπο, όμως, που φαίνεται πιο καλά, μπορεί κανείς να διακρίνει ότι είναι Chanel, ενώ μια πιο προσεκτική ματιά, τη φέρνει όλο και πιο κοντά στη συγκεκριμένη του Twitter.

Αναμένοντας τη συνέχεια στο σίριαλ με την τσάντα, να θυμηθούμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Χίλτον συνελήφθη στο Λας Βέγκας μαζί με το αγόρι της, υπεύθυνο κλαμπ της πόλης Σάι Γουέιτς (Cy Waits). Η αστυνομία κατάσχεσε από την τσάντα της 0.8 γραμμάρια κοκαΐνης, χαρτάκια που συνήθως χρησιμοποιούνται για τσιγάρα μαριχουάνας, φάρμακα για το άσθμα και $1.300 (περίπου €1.000) σε μετρητά. Η Πάρις δήλωσε αρχικά ότι η τσάντα δεν ήταν δική της και ενώ παραδέχτηκε ότι τα χαρτάκια, τα φάρμακα και τα χρήματα ήταν όντως δικά της, ισχυρίστηκε ότι "νόμιζε πως αυτή η άσπρη σκόνη ήταν... τσίχλα".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα