Το καινούργιο παλάτι του Μπραντ και της Αντζελίνα

29.03.2007
Πολύ ευτυχισμένο δηλώνει το πλέον περιζήτητο ζευγάρι της διεθνούς showbiz για την ολοκαίνουργια έπαυλή του στη Νέα Ορλεάνη, μια θρυλική περιοχή στην οποία μετακόμισαν πρόσφατα.

Πολύ ευτυχισμένο δηλώνει το πλέον περιζήτητο ζευγάρι της διεθνούς showbiz για την ολοκαίνουργια έπαυλή του στη Νέα Ορλεάνη, μια θρυλική περιοχή στην οποία μετακόμισαν πρόσφατα. Το νέο απόκτημα του όμορφου ζευγαριού κόστισε 3,5 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στη γαλλική συνοικία της Ν. Ορλεάνης. Το μεγάλο ατού του εκτός των άλλων είναι ότι το σχολείο του Μάντοξ φαίνεται από την έπαυλη.

Το ζήτημα είναι, όμως, ότι με το φουλ πρόγραμμα των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο, με εκείνον να κάνει γυρίσματα για την ταινία «Τhe Curious Case of Benjamin Βutton» και την Αντζελίνα να βρίσκεται στο Βιετνάμ, όχι για να υιοθετήσει κι άλλο παιδί όπως γράφτηκε, αλλά για ανθρωπιστικούς σκοπούς, προλαβαίνουν άραγε να χαίρονται τον καινούργιο τους Παράδεισο; Πάντως, οι γείτονες είναι ενθουσιασμένοι με τους «καινούργιους», που δεν συμπεριφέρονται καθόλου σαν σταρ και δείχνουν ότι θα ενσωματωθούν στο moto της πόλης «Η πόλη ζει στους ρυθμούς της και αφήνει να ζήσουν και οι άλλοι στο δικό τους...».