Μαρία Τζομπανάκη: Έξαλλη, διαψεύδει τα περί γάμου

29.03.2007
Οι κακοήθειες που διαδίδουν για το άτομό της και τα αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή έχουν εξοργίσει τη γνωστή ηθοποιό, που διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παντρεύεται το νεαρό σύντροφό της.

Οι κακοήθειες που διαδίδουν για το άτομό της και τα αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή έχουν εξοργίσει τη γνωστή ηθοποιό, που διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παντρεύεται το νεαρό σύντροφό της.

Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε αποκλειστικά με ανθρώπους του πολύ στενού περιβάλλοντος της Μαρίας Τζομπανάκη και μας αποκάλυψαν: «Η Μαρία είναι θυμωμένη με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά». Είναι αλήθεια πάντως, όπως αποκλειστικά μας πληροφορούν, ότι μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Νικολάου εδώ και ενάμιση χρόνο ζουν τον απόλυτο έρωτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδοντίατρος και πρώην παίκτης του «Fame Story» και η ηθοποιός γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από τότε δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλο ούτε λεπτό. «Έγραψαν ότι της έκανε πρόταση γάμου ο Γιάννης στα μπουζούκια! Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει γίνει ούτε πρόταση, αλλά ούτε και ποτέ έχουν σκοπό να βγάλουν την προσωπική τους ζωή στη ρούγα!» συνεχίζει ο οικογενειακός φίλος της ιδιαίτερα αγαπητής ηθοποιού. Τι ήταν όμως αυτό που προκάλεσε την έκρηξη της γοητευτικής Μαρίας;

Αφορμή αποτέλεσε δημοσίευμα που αποκάλυπτε με κάθε λεπτομέρεια την πρόταση γάμου που δήθεν της έκανε ο σύντροφος της ζωής της στο «Αθηνών Αρένα» πριν από μερικές ημέρες. Εκείνο το βράδυ η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε, όπως ήταν φυσικό, να κεράσει μερικούς φίλους της, ανάμεσά τους ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Μαρίνα Ασλάνογλου και η Πέμυ Ζούνη. Όπως αποκάλυπτε το ίδιο ρεπορτάζ, ο αγαπημένος της Γιάννης πέρα από την τούρτα γενεθλίων που είχε φροντίσει να της πάρει για το συνηθισμένο «happy birthday» την άφησε άφωνη όταν της έδωσε ένα δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Όλα αυτά αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής της Μαρίας Τζομπανάκη: «Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχω και ένα παιδί που δεν μπορεί να διαβάζει τέτοιες κακοήθειες για τη μητέρα του; Ας μας αφήσουν ήσυχους!».

Όπως μαθαίνουμε από πολύ έγκυρες πηγές, η ηθοποιός αντέδρασε άμεσα: «Δεν μπορεί κάποιος κακοήθης να διαδίδει όλα αυτά τα ψέματα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μ αυτά που κάνουν μας στερούν και το δικαίωμα στο μέλλον να το σκεφτούμε ακόμη και σαν ενδεχόμενο! Είχαμε βγει απλώς για να διασκεδάσουμε για τα γενέθλιά μου και έγραψαν για προτάσεις και άλλα τέτοια. Είναι φαιδροί». Πάντως, όπως μας διαβεβαίωσαν πολύ έγκυρες πηγές, η ηθοποιός δεν θα μείνει με άδεια χέρια καθώς θα κυνηγήσει το θέμα και δικαστικώς.